Snart släpps Ikeas limiterade kollektion Jassa – se bilderna här

03 feb, 2017 
AvMikaela Råberg
Ikeas limiterade kollektioner brukar inte gå av för hackor och Jassa är inget undantag. Tjuvkika på bilderna redan nu.
Annons

Förutom säsongsnyheter skämmer Ikea regelbundet bort oss med limiterade kollektioner och den 10 mars 2017 lanseras kollektionen Jassa.

Läs mer från elledecoration.se: 13 trendsäkra favoriter ur Ikeas vårkollektion

Jassa är en mix av möbler, inredningsdetaljer och textiler och präglas av kurviga linjer, naturmaterial och färgstarka, mönstrade tyger.

De handgjorda produkterna är inspirerade av indonesiska och sydostasiatiska designtraditioner och i designteamet ingår den nederländska formgivaren Piet Hein Eek, samt de tre Ikeaformgivarna Nike Karlsson, Iina Vuorivirta och Paulin Machado. Kreativ ledare för Jassa är Karin Gustavsson.

Jassa är en fusion av många saker, inte bara färger och mönster. Den kombinerar modern design med naturmaterial och traditionella hantverksmetoder. Resultatet är en bekymmerslös kollektion av metervaror, möbler och inredningsartiklar som känns kul och unik, men ändå välbekant, säger Karin Gustavsson.

Annons

Jassa börjar säljas på Ikea den 10 mars 2017.

Foto: Ikea

Glöm ljust och fräscht – nu ska du inte inreda perfekt

Läs också: Glöm ljust och fräscht – nu ska du inte inreda perfekt

inredtrend17-640x400 (1)

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons