Kvinnan smsade avlidna pappan i fyra år – en dag fick hon svar

Chastity Patterson och hennes sms till pappa

Chastity Patterson berättar om otroliga händelsen i amerikanska talkshowen Dr. Oz Show.

Det var inte vilken dag som helst som Chastity Pattersson, 23, från Arkansas i USA, fick ett oväntat pling på sin mobil. Efter att ha skickat ett långt sms till sin pappas gamla mobilnummer, på den fjärde årsdagen av hans bortgång, så fick hon efter år av tystnad ett svar som lämnar inget öga torrt.

”Hej pappa, det är jag!”

När 23-åringen fick svaret på sin telefon valde hon att lägga upp både sitt eget sms och svaret hon fått på sociala medier, ett inlägg som snabbt blev viralt. I inläggets caption skrev hon: ”Jag har sms:at min pappa varje dag i fyra år för att berätta hur min dag har varit. Idag kom ett tecken som tyder på att allt är ok och att jag kan låta honom vila i fred!".

chastitys pattersons sms till sin pappa

Chastity Pattersons sista sms till sin avlidne pappa. Foto: Facebook/Chastity Patterson.

Hon fick svar på sitt långa sms – innehållandes detaljer om allt hon tagit sig an och klarat av under de sista fyra åren. Bland annat hade Chastity blivit friskförklarad från cancer, som hon insjuknat i när hennes pappa fortfarande var vid liv.

”Jag är inte din pappa, men...”

Men det var inte hennes avlidne pappa som svarat från graven – det var en annan man, vars dotter också tragiskt gått bort i en bilolycka. Han skriver:

”Hej hjärtat, jag är inte din pappa, men jag har fått alla dina meddelanden från de senaste åren. [...] Jag heter Brad och jag förlorade min dotter i en bil krasch i augusti 2014 och dina meddelanden har hållit mig vid liv. När du sms:sar mig vet jag att det är ett tecken från gud[...]”

Mannen skriver vidare hur mycket han beklagar Chastitys förlust av sin pappa – och hur stolt både han och hennes riktiga pappa är över henne.

sms svar från mannen

”Jag har velat skriva tillbaka till dig i flera år, men jag ville inte krossa ditt hjärta. Du är en otrolig kvinna och jag önskar att min dotter hade blivit den kvinna du är. [...] Allt kommer att bli bra. Fortsätt att kämpa och skina varje dag. Jag är ledsen att du behöver gå igenom detta, men om det får något att kännas bättre, så är jag väldigt stolt över dig!".

Källa: Tyla/US News

Foto: Facebook/Chastity Patterson/The Dr. Oz Show.

Utvald läsning