QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Så träffades Marie och Gustav Mandelmann: ”Ögonblicksförälskelse”

17 apr, 2021 
Marie och Gustav Mandelmann
Mandelmanns gård har kommit att bli ett av TV4:s mest omtyckta program. Paret bakom det, Gustav och Marie Mandelmann, har varit tillsammans länge. Nu berättar de hur de träffades!
Annons

Att Gustav och Marie Mandelmann är ett stabilt par råder inga tvivel om. Men hur träffades de egentligen? Det avslöjar de i en ny intervju med Hälsoliv.

Det var under tiden som de pluggade på konstskola, och de startade en balalajkaorkester, berättar Marie Mandelmann.

”För mig var det ögonblicksförälskelse”

Och för Gustavs del var det kärlek vid första ögonkastet.

– Plötsligt dök Marie upp i orkestern. För mig var det ögonblicksförälskelse. Hon var otroligt vacker och spelade och sjöng så fint. Det lyste om henne. Tyvärr var Marie upptagen av en konstnär, säger Gustav Mandelmann och fortätter:

Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssagaBrand logo
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssaga

– Mitt livs kanske bästa ögonblick var när vi träffats lite och pratat och jag frågade henne: ”Hur får vi till det här? Du är ju tillsammans med någon”. ”Vi är inte ihop längre”, sa Marie. När vi fått ihop det var hennes ex i närheten. Det var då rektorn sa: ”Ni får ta ledigt resten av terminen. Ut och res med er” Han menade att vi behövde vara i fred. Exet tyckte att jag var en riktig tönt, en oseriös swingpjatt, men jag var jättelycklig för Marie”.

Annons

”Upp- och nedgångar”

Och sedan dess har de hållit ihop! Men det har, så klart, inte varit helt problemfritt. Och den senaste tiden har varit särskilt svår, vilket de berättar om när de får frågan om deras bästa relationstips.

– Det är skönt att ha någon att kunna skratta med. Vi jobbar också med vår relation, som har upp- och nedgångar. Man kan aldrig ta något för givet och måste se till att inte hamna i slentrian och upprepa sig. Vi har en djup grund, men måste göra det lilla extra som en god middag eller promenera. Jag skulle gärna gå på bio, se utställningar eller bjuda hem folk. Att inte kunna det tär på många förhållanden. Man behöver inputs för att ha något att prata om, säger Marie Mandelmann.

Foto: TT

Annons