QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Så lever tv-profilerna från Unga mammor idag – åren efter serien

20 apr, 2022 
Så lever tv-profilerna från Unga mammor idag – åren efter serien
I flera säsonger har vi kunnat se mammor rodda med sina barn i tv-serien Unga mammor, som hade premiär 2017. Under åren har det hunnit hända en hel del för tv-profilerna!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 favoritmammor från tv och filmBrand logo
5 favoritmammor från tv och film

I sex säsonger har vi fått följa unga mammor i tv-serien med samma namn på Viafree och Viaplay. Den första säsongen av Unga mammor hade premiär 2017 och en hel del har hunnit hända i mammornas liv efter deras medverkan i tv-programmet.

Såhär lever några av tv-profilerna idag!

Niffi Sjöberg

niffi sjöberg från unga mammor
Niffi Sjöberg med sina tvillingar.

I Unga mammor fick vi ta del av Niffi Sjöberg och hennes liv med två tvillingar – som har olika pappor. Hon var 21 år när hon fick beskedet om att hon väntade tvillingar, och när hon gästade Malou efter tio berättade hon om hur det blev så att tvillingarna fick olika biologiska pappor:

Annons

– Det berodde ju helt enkelt på att jag och mitt ex fick någon slags reunion där någon gång när jag samtidigt hade träffat min nuvarande partner lite till och från. Det var inget allvarligt åt något håll, utan det var en ren slump helt enkelt, berättade hon då.

Idag är Niffi och Jonathan förlovade, killen som under programmets gång var hennes partner, och familjen bestående av Niffi, Jonathan och de två barnen bor i hus.

Julia Bergman

julia bergman i unga mammor
Julia Bergman med Milan.

Julia Bergman och sonen Milan fångade många tittares hjärtan när de först äntrade den första säsongen av programmet. Och sedan vi först lärde känna Julia och Milan i tv-rutan har familjen vuxit. Då var Julia ensamstående med Milan, idag lever hon ihop med kärleken tillika hockeyspelaren Dennis Everberg och är mamma till tre. Förutom sonen Milan är hon och Dennis föräldrar till döttrarna Zelda och Ilse.

Annons

Nyligen var Julia Bergman gravid, men fick ett missfall i början av året efter flera turer till gynakuten under julen. Och det var inte första gången som de fått missfall.

”Gravid igen… TRODDE VI…missfall igen och tänk att jag hade det på känn redan innan allt detta började..Under julen och slutet av året har det varit många vändor till gynakuten”, skrev hon i ett öppet inlägg på Instagram.

”Många kanske tänker ”jaha men var istället glad för de barn du redan har” tro mig det är jag. Jag är så fantastiskt glad och tacksam över våra fantastiska barn men jag ville verkligen ha det här”, fortsatte hon i samma inlägg.

Natalie Grip

natalie grip i unga mammor
Natalie med barnen Alicia, Joline och Ronja.

När vi först fick bekanta oss med Natalie Grip (idag Natalie Eklind) var hon ensamstående mamma till tre, döttrarna Alicia, Joline och Ronja. Familjen bodde på en stor gård där de också hade hand om massor av djur, som flera hästar och flera hundar.

Annons

Och idag, ett par år senare har familjen vuxit! Idag är Natalie mamma till fem barn och är gift med Richard sedan 2018 – som är pappan till de två yngsta barnen. Familjen bor nu på en gård utanför Herrljunga tillsammans.

2019 kom familjens yngsta till världen. Då var Natalie 23 år och mamma till fyra barn under fem år, och för Expressen berättade hon om fördelarna med att vara en ung mamma.

– Det är kul att vara ung förälder. Jag uppmanar andra att bli det, men även att tänka till så att man har råd. Man orkar betydligt mer och är själv sprallig, berättade hon.

Linn Andersson

Linn andersson unga mammor
Linn Andersson med dottern Tindra.

I Unga mammor fick vi också följa Linn Andersson och hennes partner Marcus som var föräldrar till dottern Tindra, som då var tre månader gammal. Linn har tidigare berättat att det var tufft under inspelningarna av programmet, på grund av att dottern var så pass liten.

Annons

”Jag mår så fruktansvärt dåligt av att kolla på unga mammor-avsnitten. Jag skäms, blir ledsen och känner att helt fel bild av mig kommer fram. Jag är glad över att ha varit med i unga mammor och tycker mycket är fint och bra. Men jag måste få berätta hur jag känner”, har hon berättat i ett blogginlägg och fortsatte förklara att hon under inspelningsperioden knappt sov någonting under nätterna på grund av amningen:

”Jag var så trött under inspelningen, som nybliven mamma borde man kanske inte vara med i en sådan serie där det är krav på att filma varje dag i 3 månaders tid. Men jag ville så gärna”.

I inlägget förklarar hon att hon i Unga mammor framstod som sur och smågrinig, vilket inte alls stämde överens med verkligheten enligt henne.

Och relationen mellan Linn och fästmannen Marcus varade inte för evigt, och ex-paret gick skilda vägar och beslutade sig för att dela på vårdnaden om Tindra.

Annons

Men sedan uppbrottet från Tindras pappa har det hunnit hända en del i Linns liv. Hon är idag mamma till två – och snart fler, då hon just nu är gravid med sitt tredje barn. 2020 blev hon mamma till dottern Juvelia ihop med dåvarande pojkvännen Gabriel.

Och nu under 2022 blir hon mamma till en till flicka ihop med sin nuvarande pojkvän Simon. Hon är i slutet av sin graviditet, så den lilla kan komma till världen när som helst nu!

”Har aldrig drömt om att ha barn med olika pappor. Men livet har aldrig några garantier. Istället för att sörja det man inte fick så kan man vara glad av det man har, det man skapar sig och det som gör än lycklig. Mina barn kommer alltid vara det största i mitt liv. Allas liv ser olika ut”, skrev Linn på Instagram i samband med att hon annonserade att hon väntade sitt tredje barn.

Julia Mindell

Julian Mindell unga mammor
Julia Mindell med Nanja.

Julia Mindell och och dotter Nanja medverkade i den andra säsongen av programmet, och pojkvännen Johan som då avtjänade ett fängelsestraff. Samma dag som Julia upptäckte att hon var gravid så åkte Johan in i fängelset.

Annons

Sedan familjens medverkan i programmet har Johan kommit ut ur fängelset, och Julia och Johan är idag även föräldrar till sonen Juno.

Under 2019 berättade hon i en intervju med Expressen hur relationen mellan dottern och dotterns pappa Johan påverkats av att han inte var närvarande det första året.

– Han missade ju första året med vårt första barn så det var jobbigt att få tillbaka den relationen mellan dem, sa Julia då och förklarade att sonen tytt sig till Johan på ett annat sätt än dottern.

Johan och Nanja har fått jobba på sin relation, och idag är relationen mellan far och dotter stark – mycket efter att Johan har följt med Nanja på hennes danslektioner.

Julia och Johan är idag inte längre skrivna på samma adress.

Foto: Viaplay, Instagram

Annons