QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Renée Nybergs nya look inför premiären av hemliga programmet

27 apr, 2022 
renee-nyberg-
Renée Nyberg har nytt jobb på TV4. Vad det är är i skrivande stund ännu väldigt hemligt. Men i samma veva som det vankas nytt jobb passar hon på att skaffa en ny look.
Se stylade bilden här!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Renée Nyberg och David Hellenius kärlekssagaBrand logo
Renée Nyberg och David Hellenius kärlekssaga

I mars avslöjade Expressen att TV4 planerar inför en ny storsatsning på kanalen. Enligt tidningen är det bland andra Renée Nyberg, 55, som står för formatet och hon kommer även stå som programledare för den nya showen.

Hemlighetsmakeriet kring Renée Nybergs nya jobb

Den nya showen ska enligt uppgifterna samlas kring hyllningar till folkkära svenska artister, musiker och skådisar som alla haft en stor genomslagskraft inom den svenska populärkulturen. Tidningen slår även fast att det rör sig om riktiga ”toppnamn”, och att inspelningen redan är igång. Ännu finns ingen bekräftad titel på det nya underhållningsprogrammet och varken TV4 eller Reneé Nyberg har bekräftat uppgifterna.

Enligt sajten Filmtopp ska det nya TV4-programmet gå lite i samma stil som kanalens långkörare Så mycket bättre.

Annons

Renée Nybergs nya look inför hemliga showen

Men att något stort är på gång råder det inga tvivel om, för på sociala medier florerar nu en uppiffad bild på Reneé Nyberg. Make up-artisten Fanny Lagerwall, som ofta stylar kända kvinnor så som Tilde de Paula Eby, Nicole Falciani och Jessica Almenäs – delar nu med sig av sin senaste skapelse: Renée Nyberg.

”Vi är just klara med ännu en Renée-succé. Ett helt nytt program ni kommer få se i höst, och det här kommer ni inte vilja missa! Sen hur Renée lyckas bli vackrare och vackrare för varje år är bara det värt att sitta bänkad i höst för att se!”, skriver Fanny Lagerwall intill en vacker bild på Reneé Nyberg i lavendelfärgad klänning.

Den nya looken består av nya naglar i färg som passar på pricken till klänningen, ett välstylat hår och en perfekt make up.

”Du är bäst!!”, tackar Reneé Nyberg för sin nya look. Och bland kommentarerna ser vi bland andra Pernilla Wahlgren som gör klart att TV4-profilen tämligen strålar.

”Så jäkla senyyyyygggg!”, skriver Pernilla Wahlgren.

Foto: TT/Instagram

Annons