QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Quiz: Para ihop rätt frisyr med rätt Mello-artist

05 mar, 2021 
AvStina Dahlgren
frisyrer melodifestivalen
Har du stenkoll på Melodifestivalen? Är du en äkta schlagerfantast? Gör då vårat quiz och se hur mycket du minns av artisternas frisyrer genom åren. Endast ett riktigt proffs får full pott!
Annons
Största snackisarna i Melodifestivalens historiaBrand logo
Största snackisarna i Melodifestivalens historia

I år genomförs den 61:a upplagan av Melodifestivalen. Som alltid är det inte bara låtar och artister som är viktiga, utan även dansnummer, ljussättning, specialeffekter och inte minst stylingen!

Frisyrerna vi minns från Melodifestivalen

När det pratas om styling så är det inte bara kläder och smink som är i fokus, utan även håret. Genom åren har vi fått se en mängd oförglömliga frisyrer passera. Det har tuperats, det har sprayats, det har lockats och det har fönats bak i kulisserna.

Du som följt programmet under åren kommer säkert ihåg en hel del av de mest minnesvärda frisyrerna. Och för dig som tillhör den yngre generationen, men älskar Mello, så har du säkert tittat bak i arkiven och låtit dig glädjas åt de fantastiska och kreativa håruppsättningarna genom åren.

I det här quizet kan du verkligen sätta dina kunskaper på prov! Här gäller det att para ihop rätt frisyr med rätt Mello-artist. Endast de som får 9 rätt eller mer kan kalla sig för äkta proffs. Nuuuuu kör vi!

Foto: TT

Annons