QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Pernilla Wahlgren startar sitt egna hudvårdsmärke L'acuila

27 apr, 2022 
Pernilla Wahlgren startar sitt egna hudvårdsmärke L'acuila
Pernilla Wahlgren gör nu som sin dotter Bianca Ingrosso och lanserar hudvård. L'acuila är Pernilla Wahlgrens nya hudvårdsmärke och på Instagram berättar hon mer om produkterna som kommer att släppas.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Så, att både Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren ständigt är i ropet är ingen nyhet. Efter att vi 2016 fick börja följa deras vardag i realityserien Wahlgrens värld har deras lista med jobb ökat för varje år som gått.

Förutom att verka som tv-profiler kan mor och dotter titulera sig som influencers, entreprenörer, designers och ja, Pernilla Wahlgren även som artist sedan många, många år tillbaka.

Pernilla Wahlgren om sitt hudvårdsmärke L'acuila

Bianca Ingrosso har de senaste åren lagt sitt största fokus på sitt skönhetsmärke Caia Cosmetics. Caia Cosmetics lanserade sina första produkter 2018, och där efter har det kommit flera släpp med massor av nya sminkprodukter. Och förra året breddade varumärket och lanserade hudvård.

Annons

Och hudvård och skönhet är Bianca Ingrosso inte längre ensam i familjen om att skapa. Den här gången är det nu mamma Pernilla som går i sin dotters fotspår, som nu lanserar sitt egna hudvårdsmärke som fått namnet L'acuila. På Instagram berättar hon var inspirationen till namnet kommer ifrån.

”Min hemlighet som jag ÄNTLIGEN får berätta för er!!! Jag släpper ett eget Hudvårdsmärke”L’ ACUILA” ! Namnet är en hyllning till min vackra farmor som var halvitalienska, och alltid var väldigt mån om att ta hand om sig själv, och sin hy framförallt! Hennes far - min gammel-morfar - Gustavo kom från den lilla byn L’aquila i Italien och därifrån har jag hämtat inspirationen till namnet till min första egna hudvårdserie”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget där hon för första gången berättar om hudvårdsmärket.

Släpper åtta produkter

I ett annat inlägg berättar Pernilla att det kommer att lanseras åtta stycken hudvårdsprodukter i serien.

”Tro mig, ni kommet älska dom lika mycket som det låga priset..! Vegansk hudvård tillverkad i Sverige av Svenska krämfabriken! Vi har jobbat med detta i två år, och nu ÄNTLIGEN, är dagen här då NI OCKSÅ får ta del av hemligheten bakom mitt nya ”glow”..! Sååå pepp på att få höra vad ni tycker om produkterna..!!!”, skriver Pernilla Wahlgren.

Foto: Instagram

Annons