QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Pernilla Wahlgren om relationen med Christian Bauers barnbarn

24 jan, 2022 
Pernilla Wahlgren om relationen med Christian Bauers barnbarn
Instagram
Medan Pernilla Wahlgren går och längtar efter egna barnbarn har hon fått hänga med kärleken Christian Bauers barnbarn – och hon verkar minst sagt gå hem som bonus-mormor.
I ett urgulligt klipp ser vi hur Christians barnbarn frågar efter Pernilla.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Pernilla Wahlgren, 54, har flera gånger hintat om att hon längtar efter barnbarn, dagen då något av hennes egna barn i skaran om fyra får tillökning. Senast under julen hintade hon om sin önskan.

TV: Se kändisparen med oväntad längdskillnadBrand logo
TV: Se kändisparen med oväntad längdskillnad

Det var när hon delade en bild på Oliver, 32, och Bianca, 27, som barn, som hon konstaterade att de aldrig skulle bli sådär små igen – men att det kanske kommer att finnas småbarn i huset under jularna framöver.

”Nu blir det jul på Lidingö med stora barn, & så kanske det blir små fötter i huset kommande jular längre fram. Vem vet…?!”, skrev hon då.

Annons

Christian Bauers döttrar och barnbarn

I väntan på egna barnbarn finns det nu andra barnbarn vars liv Pernilla Wahlgren får vara en del av. Hennes stora kärlek Christian Bauer, 56, är pappa till två döttrar, och morfar till flera barnbarn. På Instagram har Pernilla nu delat ett urgulligt videoklipp på Christians dotters barn, som frågar efter Pernilla.

”I väntan på egna barnbarn, njuter jag av Christians orimligt gulliga barnbarn som jag nu har träffat några gånger, & tycker väldigt mycket om! Har fått äran att leka 'Spiderman' med 4-årige Vincent en hel kväll, & fick nu den här filmen av mamman, när lille Collin ropar efter NILLA - som inte är där..!”, skriver Pernilla Wahlgren i inlägget, och påpekar att hon måste gått hem som bonus-mormor.

”Känner ändå att man måste har gjort ett ganska bra första intryck som 'bonus-mormor' iallafall..!”, skriver hon och får direkt medhåll av Christians dotter, som skriver:

Annons

”Moffa Christian har absolut fått konkurrens. Du är en uppskattad bonus-mormor!!”.

Även Christian Bauer, som är nöjd över att Pernilla kommit in i barnen och barnbarnens liv, skriver:

”Ja älskling, vilka intryck du gjort på båda Moffas barnbarn”.

Pernilla Wahlgrens längtan efter barnbarn

Familjevännerna Melina, 31, och Jacob Criborn, 31, som hela familjen Wahlgren ofta hänger med, väntar just nu sitt andra barn. Något som även det fått Pernilla att längta lite extra efter barnbarn.

Annons

– När man är där med ett litet barn känner man ”när ska mina barn avla?”, sa hon nyligen i sin podcast som hon driver ihop med vännen Sofia Wistam.

Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamlaBrand logo
Se också: 18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla
Annons
Annons