QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Pernilla Wahlgren om inbrottet i villan på Lidingö – det blev stulet

19 jul, 2021 
Pernilla Wahlgren om inbrottet i villan på Lidingö – det blev stulet
tt
Pernilla Wahlgren befinner sig just nu i sitt hus i Marbella i Spanien på semester, och samtidigt hemma i Sverige har någon gjort inbrott i hennes villa på Lidingö. ”Det är jättesjukt”, säger artisten.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

I flera säsonger av Wahlgrens värld har vi fått följa Pernilla Wahlgren i det gröna huset på Lidingö, men om ett år går flyttlasset till ett nytt boende. I serien har tittarna fått se att Pernilla slagit till på en tomt, som även den ligger på Lidingö, där de just nu håller på att bygga hennes drömhus.

På Instagram har Pernilla visat upp skisser och bilder på hur villan är planerad att bli.

Pernilla återförenad med Christian i Spanien

Just nu befinner hon sig dock i sitt andra hus, det rosa huset i Marbella som hon kallar för Casa Rosa. För bara några dagar sedan anslöt hennes nya kärlek Christian Bauer till semestrandet i Marbella, efter att de har varit ifrån varandra ett par veckor.

I sin podcast Wahlgren & Wistam som Pernilla driver ihop med Sofia Wistam berättar Pernilla att Christian började gråta när han såg Pernilla på flygplatsen, med andra ord är lyckan total för paret i Spanien!

Annons

Men på hemmaplan är det annat. I samma podcast-avsnitt berättar Pernilla att hon haft inbrott i sin villa på Lidingö.

– Men tyvärr så har det hänt en tråkig sak hemma i Sverige när jag har varit här, som är jättesjuk. Jag blev uppringd mitt i natten av Securitas som säger att jag har inbrott i mitt hem. De ser på kameran att han är kvar i huset, förklarar Pernilla och tillägger:

– Så fort han kom in så hade ju larmet gått och de var där så snabbt, polis och vakter och jag har ju kameror överallt, så jag har ju sett det.

Det blev stulet under inbrottet hos Pernilla Wahlgren

Och vad inbrottstjuven stal? Alla Pernillas guldskivor.

– Jag hade tre guldskivor på en vägg och en annan på en annan. Jag tror att det var fyra guldskivor, så att det är ju minnen, säger hon och fortsätter:

– Det klart att det är jättetråkigt, för det är minnen som inte går att få tillbaka. Men då vet ni det alla fans, om det säljs guldskivor på mig på Tradera eller Blocket så är det inte jag.

Annons