QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

4 vintips från Per Andersson som får dig att dö av skratt

14 mar, 2021 
AvMåBra Redaktionen
Per Andersson gör roliga vintips på instagram
Sveriges favoritkomiker har blivit med instagramkonto! Här låter han bland annat följarna kika in bakom kulisserna på Melodifestivalen. Och så gör han vintips. Som är helt bisarrt roliga!
Annons

65 000 följare kan inte ha fel: Per Anderssons instagramkonto är hetare än en saxofonist på 80-talet och ger en perfekt injektion av glädje just nu.

Per hyllas inte bara för sina insatser som programledare för Melodifestivalen – där han gjorde succé med Pernilla Wahlgren. Hans kliv in på sociala medier applåderas stort och trots få poster på sitt instagramkonto upptäcker allt fler komikerns nya kanal.

Per Anderssons helt vilda vintips

Kontot innehåller det som vanligtvis fyller scrollandet: bilder från vardagen, som självklart är roligare än väntat eftersom det är Per Anderssons flöde vi befinner oss i.

Men det finns också något som sticker ut. Komikerns vintips!Varje vecka sticker han näsan djupt i ett glas och förkunnar ursprung, doft, smak och vad det kan tänkas passa till. Givetvis är det helt vansinniga associationer, eller vad sägs om recensioner som "en ortoped från Palermo, med två barn och en vagel som känns tydligt".

Här är fyra galna vinrecensioner att njuta av direkt:

Här recenserar Per Andersson ett chilenskt vin

och här avnjuter han en italienare

Och här provsmakar han en spanjor

Som tydligen tar tankarna till en tondöv, katalansk kastratsångare...

"En pytteliten mimare från Madeira" – ett portugisiskt vin

Annons