QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Peg Parneviks svar om svartsjukan när Filip Lamprecht tävlar i Let's dance

30 mar, 2021 
Peg Parneviks svar om svartsjukan när Filip Lamprecht tävlar i Let's dance
tt
Efter att Peg Parnevik fått flera frågor om hur det känns att hennes pojkvän Filip Lamprecht, som just nu medverkar i Let's dance, varje vecka dansar ihop med en annan tjej, väljer Peg nu att dela med sig av sina tankar.
Annons
Allt du vill veta om Peg ParnevikBrand logo
Allt du vill veta om Peg Parnevik

Filip Lamprecht är en av deltagarna i årets Let's dance. Som son till Kristin Kaspersen, som vann hela tävlingen 2019, får han en hel del stöd på hemmaplan. Men det finns så klart också en press från Filips håll att leverera på dansgolvet.

Filip Lamprecht om relationen med Linn Hegdal

Filip Lamprecht dansar ihop med Linn Hegdal. Linn blev under Let's dance 2019 bra vän med den tävlande Kristin Kaspersen, och i en intervju med Femina inför premiären förklarade Filip att det var skönt att dansa med någon som han redan har någon typ av relation till.

– Vi har ju haft lite koll på varandra men inte umgåtts. Nu har vi blivit kompisar väldigt snabbt, säger Filip.

Peg Parnevik svarar på frågan om att Filip dansar med en annan tjej

Men det är inte bara mamma Kristin Kaspersen som hejar och peppar. Flickvännen Peg Parnevik är även hon ett stort stöd till Filip och hans dansande i TV4.

Annons

Däremot finns det de som undrar om inte Peg tycker att det är lite jobbigt att hennes partner dansar ihop med en annan tjej vecka efter vecka – en fråga som Peg nu väljer att besvara på sin Instagram story.

”Blir du svartsjuk över att Filip dansar med en annan tjej? Inget hat, jag bara tror att jag hade varit det..”, skriver en av hennes följare, och Peg förklarar att det inte är första gången hon fått den här frågan. Därför klargör hon nu hur hon tänker kring att Filip varje vecka dansar ihop med Linn Hegdal.

”Okej så många av er frågar om det här så jag bör väl svara på det, haha och det är uppenbarligen inte det roligaste! Men jag själv skriver och framför kärlekslåtar i en duo så 1. Vem är jag att ha något att säga till om och 2. Jag har respekt för andra former av kreativa utryck så klart”.

Peg Parnevik: Det tycker jag är jobbigast med Filips medverkan i Let's dance

Det som känts desto jobbigare för Peg är att Filip tränar så pass mycket som han gör under sin medverkan i Let's dance, eftersom att hon själv lider av en ätstörningar. Något hon varit öppen med i sina sociala kanaler.

Annons

”För mig har det största problemet varit att Filip tränar så mycket. Så klart är det inte hans fel, det handlar om min egen relation till mat och träning. Så jag har försökt hantera känslor av skuld och kontroll. Jag har varit väldigt skrämd av mat de senaste veckorna och det suger. Men Filip är väldigt stöttande och jag har aldrig träffat någon som står upp för mig på det sättet som han gör, som säger ifrån när andra säger triggande kommentarer om mat, vikt och träning”.

Hon påpekar också att det är många som lägger sig i hennes och Filips relation, just för att de är offentliga. Något hon givetvis inte alls uppskattar.

”Människor på internet är inte heller de snällaste, och jag tycker att det är frustrerande. Jag känner att Filip blir mer och mer som en influencer, vilket har gett folk en känsla av att de är en del av vår relation, och har rätt att säga elaka saker. Jag får tio gånger mer negativa DMs och kommentarer om mitt beteende, som ofta handlar om att jag inte är bra nog för honom. Varje dag säger någon till mig att han kommer att/vill lämna mig. Det är inte kul. Vi är riktiga personer i en riktig relation, vi är inte bara bilder i ditt feed. Ha lite respekt”.

Foto: TT

Annons