QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Niklas Strömstedt och Agneta Sjödins dotter Majas liv i LA

24 maj, 2022 
Niklas Strömstedt och Agneta Sjödins dotter Majas liv i LA
tt
För ett par år sedan stod det klart att Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dotter Maja skulle gå i sina föräldrars fotspår och nu satsar hon på att bli artist.
Nu lever hon ut sina drömmar i Los Angeles.
Här är hon idag!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
6 saker du kanske inte visste om Maja StrömstedtBrand logo
6 saker du kanske inte visste om Maja Strömstedt

Agneta Sjödin, 54, och Niklas Strömstedt, 63, fick under sin tid ihop dottern Maja Strömstedt. Idag är hon 24 år gammal, och håller på att slå igenom stort som artist och låtskrivare. Innan pandemin stod det klart att hon fått skivkontrakt i USA, och nu är hon på plats i Los Angeles där hon arbetar hårt med musiken.

– Det är mycket för låtskrivandet faktiskt, även om mitt skivbolag är baserat i New York så bor de flesta låtskrivare i LA. Det är därför jag väljer att flytta dit, för jobbet, berättade Maja Strömstedt i Malou efter tio i samma veva som kontraktet skrevs på 2019.

Annons
Här ser vi Maja Strömstedt i samband med inspelningen till musikvideon låten Idiot i norra Hollywood i LA 2019.

Maja Strömstedt om att frigöra sig sina föräldrar

I programmet frågade Malou von Sivers om det möjligen var så att det var skönt att arbeta utomlands och därmed inte förknippas med sina kändisföräldrar, varpå Maja Strömstedt svarade:

– Ja, det är klart att det är det. Sen tror jag att alla artister, oavsett föräldrar eller bakgrund, drömmer om att ta sig ut på en annan marknad, och speciellt USA. Så främst är det därför. Men det är klart att det är skönt att komma någonstans där jag bara får vara jag, och ingen har några förväntningar eller förutfattade meningar om vem jag ska vara.

Annons

Så lever Maja Strömstedt livet i Los Angeles

På Maja Strömstedts sociala medier går det att skönja ett liv präglat av hikes i naturen, goda måltider och tid som tillbringas i musikstudion.

”Jag är artist, låtskrivare och hund-mamma”, beskriver Maja sig själv på sociala medier.

”Det här är ett tecken på att du ska ta dig själv på dejt idag”, skriver Maja Strömstedt samtidigt som hon delar med sig av ett videoklipp där hon visar upp sin dag.

Agneta Sjödins ord om dotterns vistelse i LA

Agneta Sjödin är stolt över sin dotter som nu arbetar hårt borta i Amerika, och under Majas födelsedag valde hon att dela med sig av ett par väl valda ord till Maja Strömstedt.

Annons

Min lilla älskling Maja fyller 24 år idag! Född i oxens tecken och under Tigerns år i kinesisk astrologi. Men här är hon en liten lejonunge”, skrev mamma Agneta Sjödin på sina sociala medier i samband med dotterns födelsedag härom veckan. Hon fortsatte:

”Det ska nog föreställa Simba. Mamma, världens bästa mormor skapade den här förvandlingen. Älskar bilden, hon går så in i karaktär. Just nu är hon i LA och jobbar, och firar födelsedag med vänner därborta. Hon har just varit på en morgon-hike och kolla nästa bild för att se ett glatt födelsedagsbarn! Maja Kristina, jag hurrar här hemifrån och över FaceTime. Glädje, kärlek och kramar!”, hurrade mamma.

Foto: TT/Instagram

Annons