När mannen tar semesterbilder – Carina Bergs klockrena inlägg om Erik

Carina Berg och Erik Berg semesterbild

Att tv-profilen Carina Berg, 44, just nu njuter av sommar och semester går det inte att missa om man följer henne på Instagram. Flödet är fyllt av härliga vatten, soliga dagar, barn och kärlek.

Pojkvännen och före detta Erik Berg dyker ofta upp i stiliga bilder, som Carina då tagit. När det är omvända roller blir det dock inte lika bra, menar hon i ett av hennes senaste inlägg.

Intervju med Carina Berg om starkaste ögonblicket från Var fan är storken?
0:59

Efter reklamen: Intervju med Carina Berg om starkaste ögonblicket från Var fan är storken?

(0:59)

Slå på ljud

Och man kan ju inte hjälpa att känna igen fenomenet att när pojkvänner fotar – tar de EN ofta dålig bild! Gärna där man blundar, gapar eller allmänt ser ut att kämpa med livet...

När pojkvännen ska ta en fin semesterbild

Nu är ju Carina Berg alltid naturligt vacker (och bilden är FIN), men man kan ändå relatera till det hon skriver om fotot:

"Min make är ingen kvantitets-fotograf. Han tar en bild och är jättejättenöjd med den. Titta bara på det knivskarpa fokuset på den lätt vindögda kvinnan där bakom röpanget. Voilà!"

Bilden skapat stor igenkänning bland följarna

Och det är tydligt att hon är långt ifrån ensam om att bli utsatt för osmickrande fotograferingar av sin respektive. Skratt-emojis följt av det ena beklagandet efter den andra fyller kommentarsfältet:

Ligger det i männens DNA?

"Det måste vara i männens DNA ! Min man: ”nu har jag tagit 5 bilder med olika vinklar, de är jätte bra!”Jag kollar på de och då är jag med på ett hörn resten är naturen för han tyckte det var fint att trädet också kom med men min ena arm var inte så viktig tyckte han eller mina ben för den delen", säger en kvinna.

Coolt att fota nerifrån?

"Toppen ju. Min tycker att foton ”blir coola” tagna nerifrån. Han vet INGET!", säger en annan.

Och så fortsätter det:

"Jag får alltid instruera om att INTE fota i varken grod- eller fågelperspektiv ".

Man måste också alltid be om det dåliga fotot?

"Alltså så fint och igenkänning. Jag har 3000 kort på min man och man får lite pinsamt be om ett foto så man också är med på resan haha! Och då får man vara nöjd med ett där man blundar framför Eiffeltornet haha!".

För fler roliga "när pojkvänner fotar"-bilder, se journalisten Johanna Bladhs mycket underhålla segment här. Skratt utlovas!

Spontana semesterbilder – bättre än de perfekta?

Men det finns också dem som menar att det är dessa bilder som är de fina. Inte poserade perfekta bilder – utan att man fångar stunden precis som den är.

"En underbar bild, en "vanlig" bild, inget... rör inte! Måste fixa! en vanlig bild, som jag gissar på att det ser ut hos dom flesta"

"Så som bilden ska vara, naturlig!"

Vi håller nog med om det, men det finns väl någon form av gräns för vad som får lov att klassas som ok?!

Foto: Instagram @carinalillyberg/TT.

Utvald läsning