QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Mia Parneviks känslor kring Jespers nya look – sanningen bakom frisyren

28 apr, 2022 
Därför tvingas Jesper Parnevik behålla sin uppmärksammade frisyr
Nu berättar Jesper Parnevik att han är tvungen att behålla sin nya frisyr inklusive sin mustasch på grund av ett vad. Allt detta till hustrun Mia Parneviks förtret...
Förklaringen kommer här!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte visste

Under hustrun Mia Parneviks, 54, spännande resa i dansprogrammet Let's dance på TV4 passade maken Jesper Parnevik, 57, på att skaffa sig en helt ny look. Den nya looken var något som tittarna reagerade på när Jesper Parnevik smög fram bakom kulisserna och överraskade sin Mia Parnevik då hon precis fått ta del av sina poäng av Let's dance-juryn.

Mia Parneviks chock över Jespers utseendeförvandling

När han klev fram bakom draperiet var det tydligt att det tidigare golfproffset låtit håret växa fritt på inte bara huvudet utan även i ansiktet. En ny kalufs och en tydlig mustasch! Strax efter sändningen fick han kommentera utseendeförändringen i Expressen.

Annons

– Det växer jag kan lova. Jag har inte klippt mig sedan augusti och har varit snaggad i 20 år. Det bara blev så, sa han till tidningen strax efter det att han chockat sin fru i direktsändning.

När Jesper dök upp i livesändningen och överraskade sin fru reagerade många tittar på den nya fluffiga frisyren.

Sanningen bakom Jesper Parneviks nya frisyr

I TV4-programmet Efter fem gör programledarna nu klart att Jespers nya 70-tals look även fått uppmärksamhet internationellt. Det är i golfvärlden som man nu diskuterar hårväxten. Jesper Parnevik förklarar mer på sina sociala medier. Förklaringen grundar sig i ett vad: Jesper får helt enkelt inte klippa sig innan det att han vunnit en turnering.

Annons

I klippet berättar han mer om vadet samtidigt som han avslöjar att hustrun Mia Parnevik inte är speciellt förtjust i den nya frippan, och önskar därmed att han vinner en turnering snarast!

– Min pappa älskar det, men min fru... inte så mycket, säger han i videon där man även får se hur han såg ut i september – då han hade en lite mer vältrimmad frisyr.

Mia Parnevik har själv sagt att hon är i chock över makens nya behåring på huvudet.

– Jag blir lite rädd varje gång jag ser dig nu, skrattade hon i ett klipp på Instagram häromveckan.

Annons

I Efter fem tycker programledarna att Jesper Parneviks nya utseende påminner om skådisen Tom Sellecks, känd från bland annat långköraren Magnum P.I. Tom Selleck är väl känd för sin behåring på överläppen.

Tom Selleck 1980.

Jesper Parnevik eller Tom Selleck?

Vem är vem?!

Foto: TT/Instagram

Annons