Martina och Erik Haags dotter Lucia har vuxit upp – går i mammas fotspår

Martina och Erik Haags dotter Lucia har vuxit upp – går i mammas fotspår

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Det var i augusti 2013 som Martina Haag och Erik Haag meddelade att de efter 18 år tillsammans valt att gå skilda vägar. Idag kilar Erik Haag stadigt med tv-profilen Lotta Lundgren, och Martina Haag talar aldrig ut som sina killar i pressen. Så hur hennes kärleksliv ser ut idag är oklart. Hur som helst, ur sitt äktenskap fick ex-paret Haag i alla fall fyra barn: Jackson, Lucia, Dino och Diana.

Martina Haags dotter Lucia går i mammas fotspår

Idag har Erik och Martina Haags näst äldsta unge Lucia gått och blivit 22, och inte bara det – Lucia brås på sin författare till mor. I alla fall vad gäller den vassa pennan, då hon numera levererar huvudet-på-spiken-texter på Nöjesguiden. ”Det här är ingen blogg, det är en roman”, skriver hon som rubrik på sin NG-sida. Där delar Stockholms-tjejen med sig av sina texter och en del teckningar.

Så ser Lucia Haag ut idag

Martina Haag om boken Det är något som inte stämmer

När Erik och Martina Haag separerade för åtta år sedan resulterade skilsmässan i en hel del löp, och skriverier i tidningarna. Och inte lugnade det ner sig när Marina Haag sedan skrev boken Det är något som inte stämmer (2015) som skildrar en skilsmässa, och ett otrohetsdrama. Många spekulerade då i om boken kunde vara baserad på Martina och Erik Haags skilsmässa, men Martina slog senare fast att så inte var fallet.

– ”Det är något som inte stämmer” är en bok om skilsmässa. Det är inte en bok om min skilsmässa. Däremot är det en bok jag själv gärna läst när jag skilde mig. Då letade jag efter en handbok, men hittade ingen, förklarade hon till Hälsoliv.

Foto: TT

Martina Haag om livsförändringen: Därför flyttade jag och barnen

Lotta Lundgren berättar – sådan är särbon Erik Haag att jobba med

Lotta Lundgren flyttar – se bilderna från lägenheten här

Dela på: