Louie Martis felstavade kärlekstatuering till Magdalena Graaf

Louie Martis felstavade kärlekstatuering till Magdalena Graaf

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
0:57

Efter reklamen: 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

(0:57)

Magdalena Graaf och Louie Marti gjorde sin kärlek offentlig i mars i år, och när Magdalena för första gången bloggade om nya relationen höll hon inte tillbaka på de kärleksfulla orden.

”Kär är jag oxå! Kanske många av er redan fattat. Vi har date’at ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre. Galet.. Underbart och helt fantastiskt. Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen som jag vill bli gammal med”, skrev Magdalena bland annat i det långa inlägget.

Då vill Magdalena Graaf och Louie Marti gifta sig

Och därefter har paret varit öppna med den stora kärleken de känner för varandra. Ja, det råder inga tvivel om att de är superkära och lyckliga. I en intervju med Amelia har Magdalena sagt att de planerar att gifta sig, och hon vill helst inte vänta för länge.

– Det är faktiskt första gången i mitt liv som jag känner mig omhändertagen. Vanligtvis är det jag som får ta hand om alla andra. Vi har pratat om att gifta oss inom ett år, men mer troligt är ett halvår. Varför vänta, om det känns rätt? Livet har lärt mig att inte skjuta upp saker, säger Magdalena Graaf.

Visar upp den felstavade tatueringen

Nu har Magdalena Graaf och Louie Marti gjort något annat i kärlekens tecken, nämligen skrivit in varandras namn i kärleksfulla tatueringar.

”Nu är hon stämplad ! och lika väl jag, ifall någon av oss kommer bort. Så vet ni vem vi tillhör”, skriver Louie i ett inlägg på Instagram där han visar upp deras nya tatueringar.

Magdalena har skrivit ”Created to walk by your side Louie Marti”, och på Louie står det ”Property off: Magdalena Graaf”. Men – Louies tatuering visar sig i efterhand vara felstavad, den korrekta stavningen är of och inte off. Något han enbart tar med ro.

”Tattuerad och fel stavad med off istället of men hela vi är lite ram snea. Vill påpeka att jag gjort texten och inte våran tatuerare. Då jag har dyslexi så blir det lite fel emellanåt och jag ska behålla det”, skriver Louie.

Redaktionens tips

Här är kändisarna med musikkarriärer – som du inte hade en aning om

Magdalena Graafs relation med exet – efter nya kärlekslyckan

Så är Magdalena Graafs relation med exet Filip Larsson efter sveket

Dela på: