Louie Marti är Magdalena Graafs nya pojkvän – visar nu sin kärlek

Louie Marti är Magdalena Graafs nya pojkvän – visar nu sin kärlek

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

I maj 2020 möttes vi av nyheten att Magdalena Graaf och Filip Larsson beslutat sig för att gå skilda vägar efter tio år ihop, och separationen skedde en tid innan de valde att berätta om den offentligt.

”För att vara helt ärliga så har vi inte levt ihop sedan i november. Så ingenting av detta smäller som en bomb för våra närmaste eller vissa av er”, skrev Magdalena Graaf i ett inlägg på sin blogg då.

Magdalena Graaf och Filip Larsson har två gemensamma barn ihop, Louie och Charlie. Magdalena har även sönerna Tristan och Lancelot från relationen med Magnus Hedman.

Magdalena Graaf berättar om nya kärleken Louie Marti

Men nu har Magdalena Graaf hittat kärleken på nytt, något hon berättar i ett långt inlägg på sin blogg.

”Kär är jag oxå! Kanske många av er redan fattat. Vi har date’at ett tag, och NU tagit allt ett par sjumilasteg längre. Galet.. Underbart och helt fantastiskt. Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen som jag vill bli gammal med”, berättar Magdalena i ett inlägg på sin blogg och fortsätter:

”Helt omkullkastad. Tappade lite tro på kärleken. Kantstött och och de senaste året har varit en kämpig och lite ensam uppförsbacke Men när man minst anade?! Då kom han in och fullständigt golvade mig. Min Louie! MIN Louie nr2. Jag har inte känt mig så här glad på mycket, mycket länge”.

Ja, det är inga små ord hon beskriver sin nya pojkvän Louie Marti med, och kärlekshyllningen bara fortsätter.

”Han har ett hjärta av guld, och jag har nog inte känt mig så här älskad och omhändertagen av någon på mycket, mycket länge. Skål för kärleken, Tänk att den knackat på min dörr. Jag är ödmjukt tacksam till allt som väntar /väntat mig runt hörnet. Jag ÄR galet passionerat kär”.

Det här är Louie Marti

Louie Marti kanske inte är helt okänd för det svenska folket. Om du tycker att du känner igen honom så finns det en anledning till det, han jobbar nämligen som skådespelare, och har synts till i bland annat Gåsmamman och Beck.

Förutom att skådespela så föreläser han om motivation till förändring och viljan att bli en bättre person. Han själv kommer från en brokig bakgrund med en tuff uppväxt.

Foto: TT, Instagram

Redaktionens tips
Laila Bagge slår tillbaka efter kritiken för skönhetsbehandlingen
Helena Bergström om stora livsförändringen
Magdalena Graafs gripande ord om avlidna sonen Isak
Dela på: