QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Linda Lindorff om dotterns hjärnskakning – efter fruktansvärda olyckan

12 maj, 2021 
Linda Lindorff om oron efter dotterns olycka. S
Idyllen hemma på Lidingö ställdes på ända efter det att Linda Lindorffs dotter föll illa och skadade huvudet så pass att de fick tillbringa flera timmar på sjukhuset.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

Nu tackar Linda Lindorff för det stöd hon fått efter det att hennes dotter Wilhelmina (som kallas för Minna) var med om en fruktansvärd olycka, där utfallet blev hjärnskakning. När dottern föll otäckt från hög höjd fick de senare tillbringa flera timmar på sjukhuset.

”Tack för alla fina kryahälsningar, Minna sänder massor av kärlek tillbaka... Stort tack också till all fantastisk personal på Astrid Lindgrens barnsjukhus - det blev många timmar och alla var så underbara och proffsiga. Tack alla - Minna hälsar så mycket”, skriver Bonde söker fru-programledaren på sociala medier nu.

Läkarna ville utesluta hjärnblödning

Linda Lindorff berättar mer om olyckan som resulterade i att dottern Minna fick röntgas, och att mamma Lindorff såklart led av oro då dottern kräktes och hade svårt att hålla sig vaken.

Annons

”Lilla gumman har fått hjärnskakning. Efter ett väldigt otäckt fall från hög höjd igår fick Minna hjärnskakning. Hon tuppade av, kräktes och kunde först inte ens prata. Åkte till sjukhus och hon blev inlagd för observation då hon fortsatte kräkas och inte kunde hålla sig vaken. Efter sex timmar då hon inte var bättre så blev det röntgen för att utesluta hjärnblödning”, berättar Linda Lindorff.

Linda Lindorffs dotter är nu ordinerad ordentlig vila

Tack och lov kunde läkarna på sjukhuset sedermera utesluta både fraktur och hjärnblödning efter dotterns huvudröntgen. Men läkarna skrev ut mycket vila (och absolut ingen tv – bara ljudbok) för Minna som ännu har en väldig smärta efter fallet som orsakade hjärnskakningen.

”Fina älskade Minna. Lilla gumman. Igår var inte en rolig dag. Ni förstår ju hur orolig man hinner bli. Så hemskt. Hon har ännu ont så klart och är trött men har nu inte kräkts sedan igårkväll och säger att hon är okej så nu känns allt bättre. Idag får hon ligga hemma och på läkarens ordination vila hjärnan. Hon får inte kolla tv eller läsa eller på nåt vis anstränga hjärnan. Bara vila, lyssna på ljudbok och ta det lugnt.”

Foto: Instagram/TT

Annons