QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Kristin Kaspersen om hur det är att vara svärmor till Peg Parnevik

12 mar, 2021 
Kristin Kaspersen om hur det är att vara svärmor till Peg Parnevik
tt
Peg Parnevik är tillsammans med Filip Lamprecht, sedan flera år tillbaka. Nu berättar Filips mamma Kristin Kaspersen hur det är att vara svärmor till Peg.
Annons
10 saker du vill veta om Kristin KaspersenBrand logo
10 saker du vill veta om Kristin Kaspersen

Let's Dance-aktuella Filip Lamprecht och Peg Parnevik blev ett par 2016, men de har känt varandra längre än så. Deras familjer har umgåtts länge, och Peg och Filip är barndomsvänner. Både Peg och Filip har kända familjer. Peg är dotter till Jesper och Mia Parnevik, och Filip är son till Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht.

Till en början var det inte bara glada hejarop kring att Peg och Filip gick från vänner till kärlekspar.

– I början var det mest mamma som sa ”hmm, hur ska det här gå till?”. Alla undrade liksom vad som händer om vi gör slut. Vi är ju alla väldigt tajta så vad händer, tänk om vi inte får träffas längre, har Peg tidigare sagt i en intervju med Expressen.

Mia Parneviks relation med svärsonen Filip Lamprecht

Men oron kan Mia Parnevik, och resten av familjen lägga bakom sig – Peg och Filip kilar fortfarande stadigt. Och nog verkar Mia glad över att det är så, Peg har nämligen beskrivit hennes jargong med Filip som ”lite too much”.

Annons

– Han älskar ju min mamma men, hon är ju väldigt speciell. Hon ringer ju liksom hela tiden. Hon kan ringa Filip och skriva i gruppchatter ba: 'Jag älskar er båda två så mycket', sa Peg när hon gästade NRJ Morgon. Hon tillade:

– Det är fint men lite too much ibland. Hon ska Facetimea hela tiden och ba 'Pussa på Filip, jag älskar dig'.

Kristin Kaspersen berättar: Så är min relation till Peg Parnevik

I samma intervju berättade hon hur det är att ha Kristin Kaspersen som svärmor.

– Hon är superhärlig, och varm. Eller kanske inte en extramamma, mer som en extrafaster, sa Peg.

Och nu berättar Kristin Kaspersen hur det är att ha Peg Parnevik som svärdotter i en intervju med Expressen.

– Svärmor, det är nytt. Vet inte hur den rollen är, så tänker inte så mycket så. Men är glad att Peg är en fantastiskt fin flickvän till min son. De skapar sitt första hem nu, och jag ska inte lägga mig i så mycket, vilket kan vara svårt i en ny roll, men jag tränar på det, säger Kristin Kaspersen.

Foto: TT

Annons