Kändisars galna (!) mors dag-presenter

Rihanna och MARIAH CAREY med familj

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
6 kändisdöttrar som är lika sina mammor
0:47

Efter reklamen: 6 kändisdöttrar som är lika sina mammor

(0:47)

På söndag är det dags att hylla mamma (eller någon annan kvinnlig förebild i ditt liv)! Men att hitta den perfekta gåvan till mamsen är inte alltid lätt... Kim Kardashian, Beyonce och Taylor Swift vet däremot allt om spexiga presenter! En kyrka någon? Eller nöjer du dig med en Hermès Birkin bag?

Kim Kardashian: En miljon dollar + en del av Yeezy

Kim Kardashian Kanye West på röda mattan

Familjen Kardashian är kända för sina spektakulära presenter, fantastiska blomsterarrangemang och snygga paketinslagningar (hur många gånger har vi inte sett dem bråka över vem som ska ha vilket inslagningspapper?). Mors dag-presenter är såklart inget undantag!

Familjen Kardashian West

Kimye, som tidigare i år gick ut med att de ska skiljas, har fyra barn tillsammans: North, Saint, Chicago och Psalm. Och det före detta parets plånböcker ekar inte direkt tomt. Kim fick till exempel en check med en miljon dollar och en del av Kanyes företag, Yeezy, i mors dag-present! Kim hade nämligen fått ett erbjudande om att få samma summa genom ett instagram-samarbete med ett konkurrerande företag till Yeezy, men tackade nej efter Kanyes önskemål. Det kompenserade han genom att själv alltså ge henne pengarna. Men money can’t buy you happiness…

Paret Beckham: Två bilar

Paret beckham

David och Victoria Beckham öppnade plånboken och köpte en varsin Audi Q3 till sina mammor i mors dag-present. Summan för en sprillans ny bil? Dryga 50 000 dollar – styck.

Mariah Carey: Guldhalsband

Mariah Carey

När Mariah Carey firade sin första mors dag som mamma till tvillingarna Monroe och Morrocan, födda 2011, slog hennes dåvarande man Nick Cannon på stort! I presentasken låg nämligen ett halsband med 14 karat guld och en stor diamant. Vad dragningen på kreditkortet blev? Dryga 100 000 kronor.

Dwyane Wade: En kyrka

Gabrielle Union och Dwayne Wade

Basketspelaren Dwyane Wade, som också är gift med Bring it on-skådisen Gabrielle Union gick på stort och köpte en hel kyrka till sin mamma! Dwyane Wades mamma, Jolinda, har haft problem med missbruk och har suttit i fängelse för langning och basketspelaren ville att kyrkan i Chicago skulle bli en nystart för hans mamma.

Rihanna: Ett mansion på Barbados

Rihanna och mamma Monica

År 2012 gav sångerskan Rihanna sin mamma en väldigt speciell mors dag-present! Nämligen ett gigantiskt hus på Barbados. Den stora överraskningen sändes också på The Oprah Winfrey Show och i programmet säger Rihanna: "Jag har velat göra det här för dig jättelänge. Du är en fantastisk mamma, förebild, kämpe och... då får gå härifrån med nyckeln till det här huset". Snacka om present!

Beyonce: Ett hus värt 50 miljoner

Rihanna är inte unik med att köpa ett hus till mamsen. Även Beyonce köpte ett gigantiskt hus, värt närmare 50 miljoner svenska kronor, till sin mamma. Huset ligger i Piney Point Village, ett av de finaste områdena i Houston.

Taylor Swift: En låt

Taylor Swift mamma Andrea

Taylor Swift gav sin mamma den finast gåvan en mamma kan få – en sång skriven till sig! Låten The Best Day handlar om Taylors uppväxt och är en hyllning till mamma Andrea!

Chrissy Teigen: Ett fotoalbum

De finaste gåvorna behöver inte alltid vara de dyraste! Varje år får Chrissy Teigen samma present av hennes man John Legend – nämligen ett fotoalbum från året som gått.

Kris Jenner: En proppfull goodiebag

Kardashian och Jenner-klanen är kända för att skämma bort varandra ordentligt och familjen tar också varje tillfället att fira! Det senaste årets isolering utan stora familjefester har varit allt annat än lätt för familjen. Däremot har det inte snålats på presenter för det! Förra året mors dag skickade Kholé Kardashian en goodiebag utöver det vanliga till mamma Kris. I goodiebagen fanns bland annat vodka, en väska från Dior, en dildo och... weed. Och lite kondomer!

Cardi B: En Hermès

Cardi B Offset

Rapparen Cardi B blev mamma till dottern Kulture Kiari Cephus år 2018 och har många gånger berättat hur mycket hon älskar livet som mamma och att hon ser fram emot en stor familj i framtiden! Kultures pappa, Offset, såg till att skämma bort Cardi B ordentligt med en orange Hermès Birkin bag. Inte bara är väskan omöjlig att få tag på (väntelistan är upp till sex år), den kostar också en hel årslön. Okurrr...

Foto: TT

Redaktionens tips

Sara Montazamis otroliga hyllning till sin mamma Maria Montazami

Vem är vem? 7 kändisar som är kopior av sina morföräldrar

Prins Williams tre barn ritar mors dag-teckningar till prinsessan Diana

Dela på: