Kändisarnas bästa nostalgibilder

Gamla bilder på svenska kändisar
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren mindes tillbaka till när hon och dottern Bianca var riktiga kopior av varandra, och hennes yngsta son Theo låg i magen.

Det här var en nostalgitripp som hette duga – Pernilla Wahlgren har hittat en bild på sig själv som barn med mamma Christina Schollin och pappa Hans Wahlgren.

Charlotte Perrelli

Det här är en throwback thursday – till en throwback thursday. 2014 lade Charlotte Perrelli upp en bild på sig och nyfödde sonen Angelo, som i dag har hunnit bli 16 år gammal.

Anders Bagge

Anders Bagge har jobbat med många världsstjärnor – och skönsjungande Celine Dion är en av dem. Här delade Bagge med sig av en bild på sig och kanadensaren, där hon håller i en bild på Bagge som snusande barn.

Carola

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Carola Häggkvist är throwback thursdays okrönte drottning – hon använder ofta hashtaggen till att visa gamla bilder och klipp från karriären. Här minns stjärnan ett framträdande i Norge i början av 80-talet.

Gunilla Persson

Gunilla Persson tycker om att se tillbaka på karriären. Här har hon letat fram en bild från 80-talet när hon kramas med skådespelaren Corbin Bernsen.

Marko ”Markoolio” Lethosalo

Tonåriga Marko Lethosalo har inte hittat på karaktären Markoolio än, och är på många sätt helt oigenkännlig.

Mia Skäringer Lazar

Mia Skäringer Lazar minns tillbaka till barndomen när allt på många sätt var mycket enklare.

Martin Melin

Martin Melin var tonåring under 80-talet, och det minns han gärna tillbaka till en torsdag. Speciellt nu när man inte reser i samma utsträckning är det kanske härligt att drömma tillbaka till en varm sandstrand på Magaluf.

Laila Bagge

Innan hon blev tv-profil och började jobba mer bakom kulisserna i musikbranschen hade Laila Bagge en egen trevande artistkarriär – och hade skivkontrakt på samma bolag som Diana Ross. Det hela ledde till ett pinsamt möte med ikonen, som Laila Bagge mindes i en throwback thursday.

LÄS MER

Kändisarna som tycker de är snyggare nu än när de var yngre

30 saker du borde göra innan du fyllt 30

Kändisarna i känslosam film för att stoppa mäns våld mot kvinnor