QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

17 jan, 2022 
Just nu råder det babyboom i kändisvärlden! Här listar vi exempel på nationella och internationella stjärnor som väntas få barn under 2022.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Förra året fick en hel del kändisar barn, både i Sverige och utomlands. Vi tänker till exempel på Carina Berg, Carolina Gynning, Elsa Hosk, Mandy Moore, Karlie Kloss och Christina Milian – för att nämna några.

Och även om vi bara befinner oss i början av 2022 ser det ut att bli en hel del kändisbebisar även i år. Här är elva exempel på stjärnor och gått ut med att de snart väntar tillökning:

TV: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022Brand logo
TV: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

Svenska kändisar som ska få barn 2022

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette

I mitten av oktober 2021 gick influencern Molly Rustas ut med att hon och fästmannen Ross Andrew Paquette ska bli föräldrar. Paret väntar en son som är beräknad till i mars i år.

Annons

Josefin Dahlberg och Josef Fares

I oktober 2020 fick influencern Josefin Dahlberg och regissören Josef Fares dottern Mio och drygt ett år senare, i november 2021, kom beskedet att de väntar sitt andra barn. Födseln är beräknad någon gång under 2022.

Anton Pehrson och Sofia Lindhe

Anton Pehrson och Sofia Lindhe, även kända som Taco-paret, fann varandra i SVT-programmet Gift vid första ögonkastet. Hösten 2021 gick de ut med att de väntar barn ihop, och födseln är beräknad till i mitten av april. I sociala medier har de avslöjat att de ska få en flicka.

Annons

Niclas Gråberg och Miha Alvesson

Ytterligare ett Gift vid första ögonkastet-par ska bli föräldrar 2022, nämligen Niclas Gråberg och Miha Alvesson. Nyheten släpptes den 16 januari i år, och bebisen är beräknad till i juni.

Melina Criborn och Jacob ”Nause” Criborn

Influencern Melina Criborn och DJ:n Jacob ”Nause” Criborn väntar sitt andra barn. De har sedan tidigare dottern Cleo, och väntas nu få en pojke som är beräknad till i maj.

Annons

Internationella kändisar som ska få barn 2022

Jennifer Lawrence och Cooke Maroney

I september i år kom nyheten att The Hunger Games-stjärnan Jennifer Lawrence och maken Cooke Maroney väntar sitt första barn. Paret har valt att inte dela med sig av fler detaljer, och i en intervju med Vanity Fair sa Jennifer klart och tydligt att bebisens liv inte kommer att vara för allmän beskådan.

Kylie Jenner och Travis Scott

Kylie Jenner, Travis Scott och dottern Stormi

I slutet av oktober gick Kylie Jenner ut med att hon Travis Scott väntar sitt andra barn. Nyheten bekräftades via sociala medier, och paret har varken avslöjat födelsedatum eller kön.

Annons

Rosie Huntington-Whiteley och Jason Statham

Modellen Rosie Huntington-Whiteley och actionskådisen Jason Statham ska bli föräldrar för andra gången. Nyheten avslöjades i slutet av augusti 2021, och paret har sedan tidigare en son.

Nicolas Cage och Riko Shibata

Nicolas Cage och Riko Shibata

I början av 2022 kom nyheten att skådespelaren Nicolas Cage och hustrun Riko Shibata väntar barn. Nicolas har sedan tidigare två söner, men det här blir parets första gemensamma barn.

Annons

Eve Cooper och Maximillion Cooper

Artisten Eve Cooper avslöjade att hon och Maximillion Cooper väntar barn genom att publicera bilder på sin växande mage på Instagram. Bebisen är beräknad till i februari i år.

Georgina Rodriguez och Cristiano Ronaldo

I oktober 2021 gick modellen Georgina Rodriguez och fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo ut med att de ska bli föräldrar till tvillingar, och ett par månader senare avslöjades det att de väntar en pojke och en flicka.

Foto: TT

Se också: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrarBrand logo
Se också: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
Annons