Jessica, 31, födde fyra barn på mindre än ett år: ”Mållös”

Jessica Pritchard med sina trillingbebisar i famnen.

Jessica födde fyra barn på mindre än ett år.

0:56

Efter reklamen: 5 kändisar som blivit föräldrar under 2021

(0:56)

Slå på ljud

Jessica Pritchard, 31, födde dottern Mia i maj 2020. Hon och pojkvännen Harry Williams hade blivit föräldrar för andra gången. De var överlyckliga och dottern Molly, 8, fått ett syskon.

Men det skulle komma mer. Mycket mer. Mammalediga Jessica blev strax efter Mias födsel gravid igen.

På grund av rådande omständigheter tvingades Jessica besöka sjukhuset ensam. Det var också på sjukhuset som det chockartade beskedet kom. Ultraljudet visade nämligen att det låg fler än ett barn i magen.

Barnmorskans falska besked – ultraljudets avslöjande

Lyckan var total – men också svår att ta in. Jessica hade hela tiden varit övertygad om att hon bara väntade ett.

– Barnmorskan sa först att jag väntade tvillingar, vilket bara det var en chock, men sen fortsatte hon med undersökningen och såg att det låg tre barn därinne, säger Jessica Pritchard till Daily Mail.

Efter beskedet var Jessica ivrig att få berätta och dela den oväntade, men också lyckliga, stunden med sin pojkvän.

Pojkvännen mållös: ”Verkligen en stor chock”

Hon väntade tills hon kommit hem, stängt dörren och försäkrat sig om att döttrarna inte kunde höra henne. Hon visste att de första veckorna av en trillinggraviditet kunde stöta på problem och ville inte oroa barnen.

– När jag berättade det för honom blev han mållös. Jag tror faktiskt inte att han trodde på mig förrän han fick se ultraljudsbilderna. Han var väldigt förväntansfull.

– Det var verkligen en stor chock, men varje graviditet är en välsignelse så vi känner oss väldigt välsignade.

Harry Williams och Jessica Pritchard med gräs i bakgrunden.

Pojkvännen Harry Williams blev svårt chockad när Jessica Pritchard berättade att hon väntade trillingar. Hon berättar att han blev mållös av beskedet – men att de kände sig oerhört välsignade.

Foto: Facebook

”Senaste tolv månaderna har varit lite omtumlande”

Trillingarna föddes i vecka 31. De kom ut friska och välmående, men för att vara på den säkra sidan fick de tillbringa sina första sju veckor i livet på BB. Förra månaden fick de komma hem till huset i Sheffield för första gången.

Födseln innebär att Jessica varit med om något så ovanligt som att föda fyra barn på mindre än ett år. Samtliga har kommit när familjen befunnit sig i så kallad lockdown.

– De senaste tolv månaderna har varit lite omtumlande. Först fick vi en lockdown-bebis och sen kom tre till. Det är lite roligt när de ska äta, för alla behöver mat samtidigt. Förutom att ta längre tid med måltiderna så behöver vi också byta tre blöjor i stället för en.