Ikea lanserar ny kollektion – framtagen för hunden och katten

10 okt, 2017 
AvMikaela Råberg
För många människor är katten och hunden inte bara ett husdjur, utan snarare en familjemedlem. Det har Ikea tagit fasta på och lanserar nu kollektionen Lurvig – framtagen speciellt för hundar och katter.
Annons

Ikea har länge erbjudit det allra mesta för hemmet och hela familjen – med undantag för våra husdjur. Men nu är sortimentet komplett.

I dagarna lanserade Ikea Lurvig – en kollektion med katten och hunden i fokus.

Läs också: Ditt husdjur kan kopplas till bättre hälsa

Initiativet hyllas världen över, men sortimentet kommer till en början bara finnas på Ikea-varuhus i USA, Kanada, Frankrike och Japan. Från och med mars 2018 ska produkterna finnas i fler butiker världen över, dock är det ännu oklart om Lurvig kommer till Sverige.

Läs också: 5 fantastiska hälsofördelar med att ha husdjur

Kollektionen är utvecklad tillsammans med djurälskande designers och även utbildade veterinärer har varit med på ett hörn, för att säkerhetsställa att materialen och utformningen hamnar mitt i prick.

Läs också: Studie: Därför är det bra att växa upp med husdjur

– Sortimentet täcker in alla element som vi delar med våra husdjur både inomhus och utomhus, så du och ditt hudsjur kan njuta av ert hem tillsammans, skriver Ikea.

Annons

Lurvig innehåller allt från bäddar, klösbrädor, transportburar, mysiga krypin, matskålar, borstar och leksaker, till hela möbler anpassade för katten och hunden.

De otroligt söta bilderna på hur våra fyrbenta vänner använder kollektionen skapar ha-begär hos oss djurägare. Så nu får vi hålla tummarna att Lurvig snart kommer till Sverige!

Läs också: 17 saker du INTE ska ge din hund att äta

Fler bilder och alla produkter för hunden hittar du här!

Fler bilder och alla produkter för katten hittar du här!

Foto: Ikea

Läs också: Hund– och kattägare – ni är lyckligare än andra! 

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

 

Annons