QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Hundrasen du passar bäst med – enligt ditt stjärntecken

01 jun, 2021 
AvMalin Ny
AvMalin Ny
hundrasen ditt stjärntecken passar bäst med
Är du en bekväm oxe eller social våg? Här är hundrasen som passar dig och ditt stjärntecken bäst!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

Funderar du på att skaffa hund? Då vet du nog att det finns en hel del att tänka på i jakten på att hitta en vän för livet. Om du tvekar mellan flera olika raser kan det vara värt att vända dig till astrologin och stjärnorna.

Här är hundraserna som passar dig och ditt stjärntecken bäst:

OXE (20 APRIL–21 MAJ)

Om du är född i Oxens tecken älskar du allt som har med skönhet, romantik, vardagslyx och bekvämlighet att göra. Hundrasen som passar dig och din livsstil bäst är därför en fransk bulldog, som är känd för att vara kärleksfull men även något av en soffpotatis. Rasens charmiga sätt och personlighet kommer att vara ett perfekt komplement till ditt.

TVILLING (22 MAJ–21 JUNI)

Om du fyller år mellan 22 maj och 21 juni är du Tvilling, och styrd av Merkurius. Du är översocial, extremt kommunikativ som alltid är på språng och därför passar en cairnterrier dig bäst som i stort sett är likadan.

Annons

KRÄFTA (22 JUNI–22 JULI)

Kräftan styrs av månen som också hör samman med känslor, intuition och hemmet. Att ta hand om och vårda är naturligt för dig och den hundras som bäst passar dig och din personlighet är en coton de tuléar – en hund som är känd för att vara försiktig, rolig, familjevänlig och snäll. Precis som du själv.

LEJON (23 JULI–22 AUGUSTI)

Lejonet styrs av solen som förknippas med identitet, livsmening och vitalitet. Du är en karismatisk och lojal älskare och optimistiskt lagd. Hunden som passar dig är därför en bichon frisé, som ofta är smarta, snälla och karismatiska.

JUNGFRU (23 AUGUSTI–22 SEPTEMBER)

Jungfrun styrs av kommunikationsplaneten Merkurius som överser kommunikation, transport och teknologi. Du är väldigt analytisk av dig som älskar att hjälpa andra, och rasen som du fungerar bäst med är en pembroke welsh corgi, som är kända för att jobba hårt, vara smarta och omtänksamma.

Annons

VÅG (23 SEPTEMBER–22 OKTOBER)

Vågen älskar allt som har med skönhet, kärlek och nöje att göra, och är ofta väldigt sociala. En mops passar in i din livsstil perfekt, och tillsammans kommer ni bli ett sött, socialt par.

SKORPION (23 OKTOBER–22 NOVEMBER)

Skorpionen beskrivs ofta som mystisk, fokuserad med en magnetisk utstrålning. De passar bäst med en norwichterrier, som passar dig och din dynamiska personlighet bäst.

SKYTT (23 NOVEMBER–21 DECEMBER)

Skytten är en underhållare som älskar äventyr och kunskap. Hundrasen som passar ditt uppsluppna sätt är en siberian husky som ofta är energiska, roliga och som älskar att ha kul.

STENBOCK (22 DECEMBER–19 JANUARI)

Om du fyller år mellan den 22 december och 19 januari är du född i Stenbockens tecken, vilket betyder att du älskar disciplin, struktur och att jobba hårt och målmedvetet. Hundrasen som passar dig och din drivkraft är en berner sennenhund, en ras som ofta ses som smart, hårt arbetande och lugn.

Annons

VATTUMAN (20 JANUARI–18 FEBRUARI)

Vattumannen, född mellan den 20 januari och 18 februari, styrs av planeten Uranus vilket ofta förknippas med revolution och förändring. Du är ofta omtyckt och föredrar att sticka ut snarare än att passa in. En shiba passar dig därmed perfekt.

FISK (19 FEBRUARI–20 MARS)

Fisken är ofta spirituell och drömsk av sig, och dagdrömmer ofta. Hundrasen som passar dig bäst är en cavalier king charles, som precis som dig är mån om att komma överens med alla och som är lugna och flexibla.

VÄDUR (21 MARS–19 APRIL)

Väduren styrs av Mars, planeten som förknippas med energi och aggression. Du är tävlingsinriktad, energisk, något barnslig och rolig, och en tysk schäferhund skulle passa dig som handen i handsken.

Foto: TT

Källa: Dailypaws

Så funkar astrologiBrand logo
Annons