Nu kan du fira jul i oktober – här är maxade hotellrummet för alla julälskare

rum 24 på Haymarket
TV: Så pyntade kändisarna julgranen 2020
1:06

Efter reklamen: TV: Så pyntade kändisarna julgranen 2020

(1:06)

Slå på ljud

Rum 24, som det så passande heter, är ett dubbelrum som är julpyntat från golv till tak för att ge besökarna den rätta känslan av julafton, varje dag fram tills den 24 december.

Braskamin, glöggbuffé, julfilmer och Kalle Anka-gran

Fira en extra gång med dina vänner, njut av en efterlängtad ensamjul i hotellakan utan att göra släkten ledsen eller bjud någon annan på en extra tidig jul. I rum 24 är granen alltid klädd. Förutom rummets mysiga juliga inredning, med en braskamin som alltid står tänd, julmusik i högtalarna och glögg som alltid står framdukat, kan du välja mellan klassiska julfilmer och minibaren är fylld med juliga godsaker att shoppa loss på. Den perfekta upplevelsen för den som tycker att julen inte kan komma tidigt nog!

Inspirerat av Ensam Hemma

Rum 24 är ett samarbete mellan Blossa och Haymarket. Inspirationen kommer från den klassiska julfilmen Ensam Hemma 2 – vilse i New York, och tanken med initiativet är att sätta Stockholm på kartan som juldestination, men också att ge alla en liten paus från höstrusk och julstress för att bara koppla av i julgransljusens sken.

”Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, så att man kan njuta av den när man vill” säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

Checka in för julmys på Haymarket redan nu

”Julkänslan och längtan till årets bästa årstid börjar tidigare och tidigare för varje år som går och därför är vi övertygade om att det finns många julälskare där ute som gärna skulle vilja uppleva känslan av julafton redan under en regnig tisdag i oktober eller november” säger Jessica Norgren, hotelldirektör på Haymarket by Scandic.

I år är rum 24 öppet för bokning fram till och med 24 december. Förhoppningen är att Blossas julrum ska bli ett återkommande inslag för den som vill få känslan av jul även i februari, mars eller till och med i juli.

Är du sugen på en tidig jul? Läs mer och boka här!

Foto: Haymarket by Scandic

TV: Glöggdrink med vaniljglass och marinerad apelsin
0:34

Efter reklamen: TV: Glöggdrink med vaniljglass och marinerad apelsin

(0:34)

Slå på ljud