Här är Meghan Markles dubbelgångare – det finns fler än en

meghan-markle-kopior

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:02

Efter reklamen: Drottning Elizabeths första ord efter Harry och Meghans intervju

(1:02)

Meghan Markle, och Meghan Markle igen! Den nu gravida hertiginnan har en hel drös med dubbelgångare där ute. Och några av dem har dragit nytta av att vara Meghan Markle-kopior.

Akeisha Varnado är glad över likheten med Meghan

Influencern Akeisha Varnado publicerade i början av året en bild där hon poserar vant tillsammans med sin dotter, och inlägget fick tusentals likes och nästan lika många kommentarer. Följarna var enade: Akeisha Varnado är en kopia av Meghan Markle. Akeisha Varnados likhet med hertiginnan uppmärksammades även av brittisk press, och i en intervju med The Daily Mail berättade hon att hon får höra att de är lika väldigt ofta.

”Inte bara på internet, utan ute i verkliga livet också. Vare sig det är i kyrkan, på biografen eller i mataffären. Till och med mina nära vänner och min familj säger att jag ser ut som henne. Och även om jag själv inte ser likheterna, tar jag det definitivt som en stor komplimang.”

Sarah Mhlanga: ”Kvinnan skulle rama in fotot”

Sedan har vi även Sarah Mhlanga, som innan Meghan Markle och prins Harrys förlovning 2017 – var en helt vanlig person som kunde gå och handla utan problem. Men pang bom presenterade prins Harry sin stora kärlek inför hela världen, och tvåbarnsmammans likhet med hertiginnan kunde inte gå obemärkt förbi. Plötsligt kunde Sarah inte längre kliva ut genom dörren utan att någon kom fram och önskade ta en selfie, vilket Sarah själv tyckte var lite märkligt.

– Folk måste väl se att jag inte är Meghan, frågade hon sig när hon gav en intervju med Daily Mail för två år sedan.

Samtidigt berättade Sarah om en händelse där en man önskade en bild på Sarah tillsammans med hans två döttrar. Och mamman i familjen var fullkomligt övertygad om att Sarah i själva verket var Meghan Markle och förklarade att hon tänkte rama in fotot efter framkallningen.

meghan markle-kopian Sarah Mhlanga i blå klänning

Efter likheten mellan Sarah Mhlanga och Meghan nått pressen, fick Sarah äran att medverka i flera brittiska morgonprogram på både radio och tv.

Danielle Harris – Meghan Markle-kopia

35-åringa Danielle Harris från Arizona i USA får allt jämt höra att hon är lik den före detta Suits-skådisen. Den första kommentaren fick hon för sju år sedan precis när den tredje säsongen av den populära tv-serien började rulla i rutan.

– Jag hade aldrig sett serien förr, men när man visade mig en bild på Meghan Markle kunde jag definitivt se likheterna, berättade Danielle Harris för Daily Mail då.

Harris förklarade även att hon själv inte noterat likheterna förrän relationen mellan prins Harry och Meghan blev offentlig.

Danielle Harris ännu en Meghan Markle-kopia, och likheten är stor!

Danielle Harris från Arizona i USA, eller är det Meghan Markle?

Tiffany Smith spelade Meghan på film

Tiffany Smith fick äran att skildra prins Harry och Meghan Markles kärlekshistoria i filmen Harry & Meghan: Becoming Royal för två år sedan. Och nog knep hon rollen bland annat för sin slående likhet med hertiginnan!

Foto: TT

Redaktionens tips

6 gånger kända kvinnor (i stor skala) backat sina medsystrar

Meghan Markles tuffa tid: "Ville inte leva – men fick inte söka hjälp"

Meghan Markles fina hyllning till andra kvinnor efter missfallet

Dela på: