Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks dotter Ida går i mammas fotspår

Hanna Hedlunds och Martin Stenmarcks dotter Ida går i mammas fotspår
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
2:18

Efter reklamen: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

(2:18)

Slå på ljud

Det är flera av våra svenska kändisbarn som väljer att göra precis som sina föräldrar, skapa sig en egen karriär i rampljuset. En av dem är Ida Stenmarck, som är dotter till Hanna Hedlund och Martin Stenmark. Ida är den äldsta i skaran om tre barn, hennes syskon heter Love och Saga.

Vi kunde först bekanta oss med Ida när hon 2016 medverkade i Let's dance junior, där vi såg flera kändisbarn tävla i programmet, som Anders Öfvergårds son Simon. Och Ida tillsammans med sin danspartner Josef landade till slut på en andra plats i tävlingen!

Skådespelar i populär tv-serie och sjunger i band

Nu ser vi Ida i tv-serien Udda veckor, som just nu rullar med sin andra säsong på Discovery+. Där ser vi henne spela dotter till ett par som ligger i skilsmässa, som spelas av Linus Wahlgren och Christine Meltzer.

Martin Stenmarck med sina döttrar Saga och Ida

Martin Stenmarck med döttrarna Ida och Saga.

Men skådespeleriet är inte det enda kreativa som Ida Stenmarck ägnar sig åt. Hon spelar även i ett band, som heter Paraply. På bandets Instagram-konto har de delat med sig av bilder från olika spelningar, där Ida är den som står för sången.

Och inte är det helt otippat med tanke på att båda hennes föräldrar har varit artister i många många år.

Bland kommentarerna på Instagram dyker Hanna Hedlund ofta upp och lämnar stöttande hälsningar. Och en annan i släkten som stöttar och peppar är Hanna Hedlunds syster Lina.

”Tusen tack för spelningen, ni är grymma!!!!!” skriver Lina Hedlund.

Saga Stenmarck är även hon musikalisk

Även Martin Stenmarck och Hanna Hedlunds dotter Saga är en fena på att sjunga. När hon var sju år uppträdde hon med låten Goliat av Laleh, under firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag 2019. Ett framträdande som hyllades av massor efteråt.

Här är kändisbarnen som går i föräldrarnas fotspår

Utvald läsning