QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Gry Forssell lämnar sitt sommartorp efter 11 år – se bilderna

18 maj, 2021 
med stort vemod säljer nu gry forrsell landstället i norrboten – efter elva år på platsen.
tt/Instagram
Efter elva år i det lilla torpet i Norrbotten väljer nu Gry Forssell och maken Alex att bryta upp från platsen. Och det är med stort vemod: ”Det kanske är dumt...”, säger radiostjärnan i Expressen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker om Gry Forssell som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Gry Forssell som du kanske inte visste

Nu packar Gry Forssell och maken Alex Kossek flyttlådorna, för med lite vemod i kroppen lämnar de nu sitt mysiga sommarställe vid Bottenviken i Jämtö-Avan, Norrbottens Län.

”Efter elva somrar med familj, vänner, bad, tappade mjölktänder, födelsedagar, cluedo, bastu, båt med grannen Ingemar, byggprojekt, åkerbärsjakt, knutgubbe, pinnbröd, hundpromenader, jakten på den försvunna diamanten, övningskörning, och en sol som aldrig går ner så har vi nu sagt hej då till vårt ljuvliga sommarställe. Nu får Kalle och Susanne rå om det istället.”, skriver Gry Forssell i ett inlägg på Instagram samtidigt som hon visar upp bilder på barnen och flera minnen från landstället.

Lämnar torpet efter elva år

Den lilla stugan där barnen fått växa upp och skapat ljuvliga sommarminnen går i brunt, och ligger lugnt beläget nära vattnet. Och vart det nu bär av för den lilla familjen med Gry Forssell, maken Alex och barnen Vincent och Nikki får framtiden avgöra.

Annons

Gry Forssell: Det kanske är dumt

En sak som i veckan blev säker – det är att Gry dessvärre inte kommer kunna leda Sommarkrysset på TV4 denna sommar då det ställs in på grund av pandemin. Så det blir en extra lång semester för Gry Forssell med familj.

– Vi ska sälja vårat sommarställe nu. Vilket kanske är lite dumt för nu hade man haft tid att vara där för en gångs skull, säger hon i Expressen.

Gry Forssells nya sommarplaner

Radio- och tv-profilen fortsätter förklara för tidningen:

– Men vi ska åka till Gotland, jag har inte varit på Gotland sedan Vincent var nyfödd, och det är 17-18 år sedan. Jag ska passa på att upptäcka Sverige lite tänkte jag, säger Gry Forssell samtidigt som hon slår fast att det är tråkigt att Sommarkrysset ställs in.

– Ja det är klart att det är astrist. Men jag fattar att det är som det är. Vad ska man göra? Jag vet inte riktigt.

Spana in huset här!

Foto: TT/Instagram

Annons