Artikeln innehåller reklamlänkar
QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Fynda lyxiga köksmaskiner på Black Friday!

23 nov, 2018 
AvAnna-Lena Pettersson
Skäm bort ditt kök med de snyggaste och bästa köksmaskinerna – och passa på nu när det inte svider fullt så mycket i plånboken.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Nu när det finns rea i vartenda hörn kan du passa på att köpa det där som kanske är lite lyxigare än du hade tänkt köpa från början. Riktigt snygga och bra köksmaskiner kan lyfta vilket kök – och vilken matlagning – som helst. Vi har grävt i rean och hittat 13 favoriter att satsa på.

Elvisp från Dualit

Stilren elvisp från Dualit i rostfritt stål.

Elvisp med inbyggd sladdvinda som drar in hela sladden när du inte använder den. Det ingår två platta vispar, två degkrokar och en ballongvisp. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Annons

Brödrost från Smeg

Röd brödrost i retromodell från Smeg.

Snygg brödrost i retrostil. Brödrosten har extra breda fack och uppvärmingsfunktion. Den har också upptiningsfuktion och en så kallad bagelfunktion där brödet bara rostas på en sida. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Food processor från Kitchen Aid

Robust och rymlig matberedare från Kitchen Aid.

Robust och rymlig matberedare med tillbehörslåda. Du kan enkelt ändra tjockleken på skivorna under tiden maskinen är igång. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Annons

Köksvåg från Mason Cash

Köksvåg från Mason Cash.

Mekanisk köksvåg i tidlös design – oumbärlig för den hängivne hemmabagaren. Här kan du köpa den till nedsatt pris (reklamlänk).

Köksmaskin från Bosch

Köksmaskin från Bosch med rejäl motor.

Köksmaskin med riktigt kraftfull motor från Bosch som hjälper dig med de stora degarna, de fluffiga smeterna och de vispade äggen. Här kan du köpa den till nedsatt pris (reklamlänk).

Annons

Citruspress från Smeg / Dolce & Gabbana

Lyxig citruspress från Smeg med design från Dolce & Gabbana.

Men behöver man verkligen en citruspress designad av Dolce & Gabbana? Vi säger JA! Citruspressen kommer från Smeg. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Vattenkokare från Morphy Richards

Snygg vattenkokare från Morphy Richards.

Smidig och snygg elektrisk vattenkokare. Den är kraftfull och kokar upp vattnet snabbt. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu.

Annons

Espressomaskin från Kitchen Aid

Espressomaskin med mjölkskummare från Kitchen aid.

Robust espressomaskin för den perfekta espresson. Den har också en ångare så att du kan skumma mjölk. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Pastamaskin från Atlas

Pastamaskin från Atlas.

Pastamaskin med ställbar tjocklek på pastan. Till maskinen ingår valsar för fettuccini och tagliolini. Bordsfäste ingår också. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Annons

Perkulator C3

Brygg det godaste kaffet i en sladdlös, klassisk perkulator i snygg retrodesign. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Glassmaskin från Delonghi

Glassmaskin från DeLonghi

Imponera med hemgjord glass med hjälp av en snygg och proffsig glassmaskin. Glassmaskinen från Delonghi rymmer 1,2 liter glass. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (reklamlänk).

Annons

Blender från Kitchen Aid

Klarröd blender från Kitchen Aid.

En slide-in-blender där kannan inte står uppe på blendern, som den brukar, utan är liksom instoppad i maskinen. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu. (reklamlänk)

Smörgåsgrill från Breville

Smörgåsgrill från Breville.

En smörgåsgrill med extra djup så att inte all fyllning pressas ut när man stänger. Nonstick-ytor och inbyggt skärmönster gör proffsiga mackor varje gång. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu. (reklamlänk)

 

Läs mer:

16 snygga träningstights att fynda i helgen

Mota bort förkylningen med juicer och shots 

 

 

 

Annons