QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Följarnas reaktion över likheten mellan Charlotte Perrelli och mamman

22 apr, 2021 
Följarnas reaktion över likheten mellan Charlotte Perrelli och mamman
tt/instagram
I samband med att Charlotte Perrelli gratulerar sin mamma Monica på födelsedagen delar hon med sig av en nytagen bild på henne, något som får hennes följare att reagera på deras otroliga likhet!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisenBrand logo
Charlotte Perrelli – 5 förvånande fakta om kändisen

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli såg vi så sent som i vintras i Melodifestivalen, där hon tävlade ännu en gång med en otrolig dänga, och tog sig direkt till final. Men en vinst blev det inte i slutändan.

Charlotte Perrelli om sönerna

Något glädjande och nytt inför årets Mello-uppdrag var däremot att hennes söner för första gången faktiskt gillade sin mammas låt.

– Faktum är att det är lite såhär, jag har ju mina äldre barn, och de tycker faktiskt det här är lite bra. Och det är inte ofta jag får höra det, sa Charlotte i en intervju med Femina inför Melodifestivalen, och syftade på sönerna Alessio och Angelo, hon fortsatte:

Annons

– Familjen är ju ens största kritiker, och senast sa de ”du måste ju vara dum i huvudet, inte en människa kommer rösta på dig!”. Det är ju så, av de man älskar får man bara höra sanningen av, men nu känns det skönt i hjärtat att de tycker det här är bra.

Förutom Angelo och Alessio så är Charlotte mamma till sönerna Alvin och Adrian, och bonusmamma till maken Anders Jensens dotter Izabelle.

Likheten med mamma Monica

Och under gårdagen var det en annan familjemedlem som skulle firas. I ett Instagram-inlägg gratulerade Charlotte Perrelli sin mamma Monica, med en bild på mamman från födelsedagsfirandet.

”Helt otroligt!!! Denna snygga människa är min mamma. Det ser ut som hon fyller 50..... fast jag inser att det är omöjligt eftersom jag är där om några år. Mest generösa, varmaste omtänksammaste mamman i världen. Vilken tur syrran och jag hade. Och våra barn .... Grattis älskade du på din dag!!”, skriver Charlotte i en kärleksfull hyllning till sin mamma.

Och Charlotte Perrelli är inte ensam om att tycka att mamma Monica ser ut att fylla 50. Bland kommentarerna är det flera som påpekar att de båda har bra gener – och att de är väldigt lika varandra!

”Wow snygg! Och lik dig, ser verkligen ut som 50”, skriver en, och en annan skriver: ”Wow vad ni dessutom är lika varandra!” och en tredje skriver: ”Wow, det skulle kunna vara din syster, om jag inte visste annat Bra gener i familjen, det är tydligt”.

Nå, håller ni med?

Annons