QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud väntar sitt tolfte barn

08 mar, 2022 
Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud väntar sitt tolfte barn
I sommar blir familjen Ilmrud från Familjen annorlunda ännu större! Madeleine Ilmrud är gravid med sitt tolfte barn.
”Känner mig tacksam som får bära ännu ett hjärta”, säger tv-profilen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022Brand logo
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

Madeleine Ilmrud och maken Mikael Ilmrud känner vi igen från TV4s program Familjen annorlunda, där vi fått följa familjen bestående av den stora skaran barn i totalt tre säsonger. För varje säsong har familjen växt. När vi först lärde känna dem var Madeleine mamma till sju barn.

Familjens senaste tillskott Livia föddes 2019, och resten av barnaskaran som nu består av elva heter Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Charlie och Collin, Tuva-Li, Emmylou och Mathilde-Isabelle.

Och snart blir familjen ännu större! Nu berättar Madeleine att hon är gravid med sitt tolfte barn.

Madeleine Ilmrud väntar sitt tolfte barn

Det är på Instagram som tv-profilen delar med sig av den glada nyheten.

Annons

”Ännu ett litet mirakel. Vi längtar lite extra till värmen och sommaren, och det beror på en liten hemlis som vi har hållit för oss själva ett tag. Känner mig tacksam som får bära ännu ett hjärta. Det finaste man kan bära. Om allt går bra så blir syskonen 12 i sommar och vi blir föräldrar till ännu ett litet mirakel”, skriver hon och fortsätter:

”Hela familjen längtar och alla tycker det ska bli så roligt. För mig är det fortfarande lite overkligt, men jag börjar förstå det. Sparkarna börjar kännas och vem det nu är som bor där inne så verkar den vara en aktiv liten bebis”.

Nyfikna på vem som ligger i magen

Efter sitt gravidavslöjande har hon mötts av många lyckönskningar. Nu är både hon och familjen nyfiken på vem det är som ligger där inne och växer i magen.

”Att få barn är ingen självklarhet, och varje barn är ett mirakel. Tacksam för min stora familj. Rik på kärlek! Syskonen är glada och nyfikna på vem som gömmer sig där inne i magen. Pojke eller flicka? Vad tror ni?”, skriver hon i ett nytt Instagram-inlägg.

Foto: TT

Annons