QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

David Hellenius hyllning till sonen Leo efter landslagsdebuten

28 sep, 2021 
David Hellenius hyllning till sonen Leo efter landslagsdebuten
tt/instagram
Leo Hellenius har spelat sina första landskamper i det svenska fotbollslandslaget för pojkar födda 2006, och någon som är stolt är pappa David Hellenius som hyllar sin son på Instagram.
Annons
Renée Nyberg och dottern Emma 2012.
Renée Nyberg och dottern Emma 2012.
Renée Nyberg med sina barn Tom och Emma på biopremiär 2006.
Renée Nyberg med sina barn Tom och Emma på biopremiär 2006.
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och dåBrand logo
Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

De välkända tv-profilerna Renée Nyberg, 55, och David Hellenius, 47, har varit gifta i elva år. För 15 år sedan blev de även föräldrar åt sonen Leo Hellenius, och de som har koll på tv-paret vet att även sonen haft sin tid i tv-rutan.

Annons

Leo Hellenius tid ifrån rampljuset

I julkalendern Selmas saga 2016 gjorde Leo sin skådespelardebut, och efter det såg vi Leo i humorserien Finaste familjen på TV4, där han spelade mot ingen mindre än sin pappa David Hellenius.

Men där efter har vi inte sett mycket av Leo Hellenius. Det var något annat än skådespeleriet som tog hans fokus – nämligen fotbollen. Nu spelar han i Brommapojkarna, och tidigare har han även spelat i Djurgårdens akademi, där målet är att utveckla skickliga spelare till A-laget.

David Hellenius stolthet över sonen Leo

Och skicklig är han! Så pass att han fått en plats i Sveriges landslag för pojkar födda 2006, och för bara dagar sedan spelade truppen sina första landskamper. Den 23 och 26 september spelade laget mot Norges motsvarighet.

Annons

Någon som hejat lite extra på sin son var David Hellenius som hyllade Leo på Instagram. ”Stolt pappa”, skriver han på sin Instagram story där han delar sonens egna inlägg – där han står klädd i den svenska matchstället.

Och någon annan som var stolt var Leo själv!

”Stolt och glad över att få göra min första landskamp”, skriver Leo Hellenius i Instagram-inlägget.

Renée Nybergs barn Emma och Tom

Sedan en tidigare relation är Renée Nyberg även mamma till Emma och Tom. De två äldre barnen har tillskillnad från Leo inte synts i tv-sammanhang, och har hållit sig mer borta från strålkastarna. Däremot har det hänt att de hängt med sin mamma på event!

Renée Nyberg med sina barn Tom och Emma på biopremiär 2006.
Annons
Renée med Emma 2012.
Annons