QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Därför flyttar Mia och Jesper Parnevik från lyxvillan i Florida

15 apr, 2021 
Mia och Jesper Parnevik flyttar från villan i Florida.
tt
Efter 20 år i lyxvillan i soliga Florida väljer nu makarna Mia och Jesper Parnevik att bryta upp. Nu bär det av mot nya äventyr, och döttrarna Penny och Peg avslöjar detaljer om varför de nu väljer att flytta, och vart flyttlasset kan tänkas gå!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Penny Parnevik har fått en dotter — avslöjar namnet på nya familjemedlemmenBrand logo
Penny Parnevik har fått en dotter — avslöjar namnet på nya familjemedlemmen

Efter tjugo goda år i lyxvillan som ligger precis vid strandkanten i Florida står det nu klart att Mia och Jesper Parnevik sålt kåken där barnen Peg, Penny, Philippa, och Phoenix vuxit upp. Ungarna har flugit ut och den stora ytan blir bara dammig utan små barnfötter som springer omkring i huset.

Den läckra lyxvillan har tittarna kunnat granska både inne- och utifrån i TV3-programmet Parneviks, och enligt mäklarsajten Realtor har makarna gått med en förlust. För 2009 var kåken värderad till 12, 900 000 dollar, och nu säljs Parneviks familjehem för 7, 971 300 dollar.

Penny och Peg Parneviks avslöjande

Döttrarna Penny och Peg Parnevik berättar mer om flytten, hur mamma Mia Parnevik och pappa Jesper Parnevik tänker vad gäller den nya bostaden och varför de nu efter 20 år väljer att bryta upp från strandhuset.

Annons

– Nu kan vi ju säga att mamma och pappa officiellt sålt huset, till en småbarnsfamilj, och det är skitkul!, säger Penny Parnevik i hennes och syster Peg Parneviks podcast Pillowtalk.

Penny Parnevik förklarar att anledningen till att hon och barnen nu är på plats i Florida – är för att säga farväl till sitt barndomshem.

– Mamma och pappa har även passat på att visa upp nya potentiella boenden, fortsätter Penny Parnevik som nu hoppas på lyx och flärd i den kommande bostaden.

Därför flyttar Mia och Jesper Parnevik

Vidare gör systrarna klart att mamma Mia Parnevik och pappa Jesper Parnevik står i akt att antigen köpa ett mindre hus som passar deras behov nu när de är äldre. Alternativt funderar de på att köpa en lyxigare lägenhet i ett stort komplex där det finns både roomservice, portvakt, personal dygnet runt och restauranger.

– Anledningen till att de flyttar är ju för att det här huset är enormt, och alldeles för stort för två personer. Och också för dyrt för två personer, förklarar Penny och Peg fyller snabbt i:

Annons

– Och dom har bott där i tjugo år... Det är mycket att ta hand om, säger hon och ger exempel på att mamma och pappa har ett massa onödigt fix och trix med bland annat poolen.

Penny och Peg Parnevik: Dags att säga farväl

Sedan enas systrarna Penny och Peg i att föräldrarna nu också står inför ett nytt kapitel i livet, de har numera inte bara barn – utan också barnbarn.

– Alla vi är liksom vuxna nu, även om vi fortfarande är deras barn. Men nu har vi egna familjer, säger Peg.

– Vi har våra barndomsrum här. Och det är dags att säga hejdå nu, säger Penny.

Mia och Jesper Parnevik har också en annan livstil nu, livet präglas inte längre av småbarn eller det nära familjelivet.

Mia och Jesper Parnevik har andra mål

Systrarna säger även att föräldrarna under dessa 20 år i lyxvillan kommit att bli andra personer – att de har utvecklats till andra individer med andra behov.

– Och dom har en helt ny stil! Alltså dit dom flyttar nu så kommer ju inrednings-stilen vara helt annorlunda mot här, säger Penny.

– Ja, och det vore ju jättekonstigt om de bodde kvar här utan oss och levde kvar i gamla minnen, säger Peg och än en gång gör klart att föräldrarna har andra mål i livet nu.

Parneviks, inspelingsreportage. Mia Parnevik vntar i soffan medan Jesper pratar med producenten. 2015-11-11
Goodbye huset!
Parneviks, inspelingsreportage. Mia och Jesper Parnevik. 2015-11-12
Ett tiotal meter till stranden – lyxlivet va!
Mia och Jesper Parnevik gosar i hängmattan utanför lyxvillan i Florida.
Fagra Florida - nu blir det nya äventyr på nya kvadratmeter för Parneviks!
Mia puttar i Jesper i poolen med ett plums.
Plums!

Foto: TT

Annons