Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer

Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
0:47

Efter reklamen: 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

(0:47)

Att Pernilla Wahlgren hittat kärleken på nytt, efter alla år som singel, är ingen hemlighet. Åtminstone inte länge. För ett par veckor sedan bekräftade hon att den som hon nu är kär i heter Christian Bauer, och därefter har Pernilla öppet delat med sig av deras kärlek.

Något som tydligt framgår i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält är att hennes följare är otroligt glada över att Pernilla är kär och lycklig, vilket i sin tur gör Pernilla (om möjligt) ännu gladare.

Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens nya kärlek

Och det finns fler i skaran som är glada över att Pernilla har träffat Christian. En av dem är hennes mamma, Christina Schollin.

– Det är helt underbart, det här är så lyckligt på så många olika plan och vi är hellyckliga för Pernillas skull – men också så lyckliga för att hela svenska folket är så glada för vår dotters skull, säger hon i en intervju med Aftonbladet. Hon fortsätter:

– Att hon äntligen vågar. Hon har ju uttryckt sig på ett sätt som gör att man förstår hur stort och vackert och fantastiskt det är att hon har släppt in en ny man i sitt liv. Det är henne så väl unt, hon är ju stormande kär.

Christina Schollin: ”Att dessa har mötts är så otroligt positivt”

Pernillas föräldrar Christina och Hans har träffat den nya mannen i hennes liv. Och det är inte bara Pernilla som tycker gott om Christian. Han får höga poäng av Christina Schollin.

– Det får han verkligen, han är ju en vuxen man. Christian är två år äldre och en mogen man som vet vad han vill ha ut av livet. Pernilla är en mogen kvinna som vet vad hon vill ha ut av livet och att dessa två har mötts är bara så otroligt positivt, säger hon i samma intervju.

Det här här Christian Bauer

Christian Bauer är 55 år, och kommer från Åkersberga utanför Stockholm. Han jobbar som sälj- och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden och extraknäcker även som modell.

Han har tillskillnad från Pernilla ett låst Instagram-konto. Men vi kan dock se att han också delar med sig av deras kärlek, när Pernilla då och då re-postar hans Instagram storys på sin.

Redaktionens tips

Carola Häggkvist om kärleken: Det finns en person som är intressant

Pernilla Wahlgren visar upp sin nya villa – första bilderna

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers starka kärleksförklaring

Dela på: