Carolina Gynnings oro över dottern – veckor innan förlossningen

Carolina Gynning våndas inför förlossningen

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev
1:9

Efter reklamen: Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

(1:9)

Nu är det full rulle för Carolina Gynning, som beräknas föda sin tredje dotter i slutet på juni. Flickan kommer bli pojkvännen Viktor Philipsons första barn, och han ser fram emot att få bli pappa! Men på grund av covid-19 och rådande restriktioner har den lyckliga pappan Viktor Philipson inte fått hänga med Carolina Gynning till läkaren. Fram tills alldeles nyligen!

Carolina Gynnings lycka över Viktor Philipson

”Idag var jag och Viktor Philipson på ultraljud. Vi gick privat så Viktor äntligen fick följa med. Det har varit så tråkigt att han inte fått följa med på besök hos barnmorskan och på ultraljud. Men idag fick vi äntligen dela den stunden”, skrev konstnären och tv-profilen på sina sociala medier.

Inte bara att den blivande pappan Viktor Philipson fick hänga med på ultraljudet för första gången, han fick även se en tydlig skymt av sin dotters ansikte. Och Carolina Gynning gör gjorde klart att den lilla flickan är en mini-kopia av sin pappa.

Carolina Gynnings oro inför förlossningen

Men i sitt senaste avsnitt av podcasten Gynning och Berg– hittar sig själva som hon har tillsammans med bästa väninnan Carina Berg berättar hon om ett litet orosmoln som börjar göra sig tydligt nu när det är så nära inpå förlossningen. Samtidigt som Carolina Gynning gör klart att hon nu är reklampelare åt ett par väldigt stretchiga trosor, säger hon att hon nu är rädd för att dottern i magen kommer komma ut som en väldigt stor bebis.

– Trosorna stretchar sig alltså upp till 150 procent, och jag har ju två månader kvar nu så jag kan ju gott och väl bli 150 procent större, skrattar Carolina Gynning i podcasten.

– Med tanke på mitt glutenintag så finns det stor risk för det, fortsätter hon och Carina Berg tycker att det är superkonstigt att de båda sedan tidigare inte gett liv åt varsin limpa, eftersom de mumsar i sig så mycket bakelser och bröd under sina graviditeter.

– Ibland känns det som att jag kommer föda ett barn som väger sex kilo, säger Carolina Gynning som då räds de konsekvenser som kan uppstå när man föder en så stor unge.

Foto: TT/Instagram

Kändisarna som startade sina karriärer i dokusåpor – minns du dem?

Gravida Carolina Gynning om kroppen: "Kommer jag nånsin få tillbaka den?"

Carina Berg visar upp nya lägenheten efter totalrenoveringen

Dela på: