QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Carolina Gynning berättar att dottern Adele vill byta förnamn

18 maj, 2021 
adele alicia och mamma carolina gynning målar fint.
I samma veva som Carolina Gynning luftar sina tankar vad gäller namn för dottern i magen, berättar hon att hennes sjuåriga dotter Adele inte längre vill heta just Adele.
Annons
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoriaBrand logo
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

Tv-profilen och konstnären Carolina Gynning är just nu gravid med sitt tredje barn, och den lilla flickan som ligger i magen kommer bli det första gemensamma barnet med kärleken Viktor Philipson. Dottern beräknas komma i slutet på juni.

Carolina Gynnings tankar om namnvalet för dottern

Sedan innan har hon döttrarna Alicia, 8 (snart 9), och Adele, 7, med exet Alexander Lydecker som hon separerade från i mars 2018. I nya podcast-avsnittet av Gynning & Berg – Hittar sig själva diskuterar Carolina Gynning och Carina Berg om framtida namn på den lilla som beräknas komma lagom till Midsommar. Och ja, för allas info så kallar Carolina Gynning sin älskling Viktor Philipson för ”Nishti”.

– Jag har några namn som jag sitter och klämmer på, men jag och Nishti är inte överens. Och jag kommer kalla hennes det som jag vill och Nishti det han vill, säger hon och slår fast lite på skämt att hon inte är helt överens med sig själv heller för den delen.

Annons

– Ja, hon kommer ju förstå att hon har två namn, skrattar Carina Berg i samtalet.

Det vill dottern Adele egentligen heta

Samtalet ramlar sedan över i namnbyten, och samma veva som Carina Berg förklarar att tv-kollegan Felix Herngren tidigare hette Tobias i förnamn utbrister Carolina Gynning att även hennes yngsta dotter är sugen på ett namnbyte.

– Adele har ju velat byta sitt namn hela sitt liv. Hon har ju hållt på hela tiden och vill byta, säger Carolina Gynning och förklarar att det har varit en hel del andra namn på tapeten för hennes sjuåriga dotter.

– Hon har velat heta Elsa väldigt, väldigt länge... Och sedan har hon ju velat heta Spiderman, det var också väldigt länge hon hette det. Spiderman för hela slanten. Spiderman Gynning är liksom för bra! Och hon får byta om hon vill!

– Och hon passar bättre att heta Spiderman Gynning, än att heta Adele Gynning.

Foto: TT

Annons