QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Carola och Runars son Amadeus Sögaard talar ut i egen dokumentär

14 jan, 2021 
Carola och Runars son Amadeus Sögaard talar ut i egen dokumentär
Carola Häggkvist och Runar Sögaards son Amadeus får en egen dokumentär. I Amadeus – mer än en son får vi ta del av Amadeus på ett sätt vi inte fått innan.
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Amadeus Sögaard är son till Carola Häggkvist och Runar Sögaard, och till skillnad från sina föräldrar har han valt att leva ett liv utan för rampljuset – så gott som han kunnat. För att vara son till ett av nittiotalets mest uppmärksammade kändispar gör det inte helt enkelt att hålla sig utanför offentligheten.

Det får vi se i dokumentären Amadeus – mer än en son

Och nu har det blivit ändring på Amadeus val av att leva ett anonymt liv. Under dagen släpptes nyheten om att vi kommer att få ta del av Amadeus vardag i dokumentären om hans liv, Amadeus – mer än en son.

Dokumentären är ett nära och personligt personporträtt av Carola och Runars son, och som titeln skvallrar om får vi se honom som något annat än just bara son till Carola och Runar.

Idag är Amadeus 22 år gammal, och hans huvudfokus i livet ligger på fotbollen. Han spelar i IF Brommapojkarna, och sägs vara en stigande stjärna. Mycket av hans tid läggs också på familj, vänner och hans flickvän.

Annons

Amadeus Sögaards egna ord om dokumentären

I ett pressmeddelande berättar Amadeus om dokumentären.

– Det här blir mitt sätt att i lugn och ro svara på frågor som kanske finns eller kommer uppstå kring mig och där jag kan visa en sann bild och samtidigt kunna tala till punkt, säger Amadeus och tillägger:

– Jag har aldrig sökt kändisskapet för jag har sett baksidorna av det. Nu är jag redo att ta ett kliv fram, addera ett lager i mitt liv och visa mer av mig.

Vad som också kommer att ske i dokumentären är att Amadeus för första gången delar med sig av en hemlighet för sin mamma – något som enligt pressmeddelandet kommer att se till att ”hans liv tar en helt ny vändning vid sidan av elitfotbollen”.

Då sänds dokumentären om Amadeus Sögaard

Dokumentären Amadeus – mer än en son sänds i ett avsnitt den 21 januari på Viaplay, Viafree och TV3 kl 20.00.

Foto: TT/NENT

LÄS MER:

Skådespelare i samma ålder gör oss förvirrade: Är de lika gamla?

Dalai lamas hyllning till Greta Thunberg: ”Ser en lillasyster”

Därför möter tidningsomslaget med Kamala Harris massiv kritik

Annons