QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Carina Berg om önskade namnbytet – därför vill hon heta något annat

19 maj, 2021 
carina berg om vill inte heta carina.
tt/Instagram
Nu berättar tv-profilen och trebarnsmamman Carina Berg att hon vill byta namn. Här är anledningen till varför!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Intervju med Carina Berg om olika knasiga knep hon testade för att bli gravidBrand logo
Intervju med Carina Berg om olika knasiga knep hon testade för att bli gravid

I början av mars gav Var fan är storken?-aktuella Carina Berg liv åt sitt tredje barn – dottern Juno. Dottern blev Carina Berg och maken Erik Bergs andra gemensamma barn, då de sedan tidigare har sonen Otto. Carina Berg är även mamma till sonen Holger, som hon har tillsammans med sitt ex tv-mannen Kristian Luuk.

Därför döpte Carina Berg dottern till Juno

Dottern Juno är döpt efter en plats som väcker varma minnen hos paret, Carina Berg har tidigare berättat om namnvalet i podcasten Gynning & Berg hittar sig själva.

– Hon är döpt efter ett bageri i Köpenhamn som hade de smörigaste bullarna, berättade Carina och förklarade att paret ofta besökte det bageriet eftersom Erik i början av relationen bodde i Köpenhamn, då han hade proffskontrakt i fotbollsklubben Köpenhamn FC.

Annons

Gravida Carolina Gynning om namnvalet till dottern

I nya avsnittet av Gynning & Berg hittar sig själva kommer återigen namn upp på tapeten. Detta då väninnan Carolina Gynning lagom till Midsommar beräknas få sin tredje dotter, och flickebarnet har ännu inte något namn.

– Jag har några namn som jag sitter och klämmer på, men jag och Viktor är inte överens. Och jag kommer kalla hennes det som jag vill och Viktor det han vill, säger Carolina Gynning och slår fast lite på skämt att hon inte är helt överens med sig själv heller för den delen.

Carina: Jag har velat byta mitt namn hela mitt liv

Namndiskussionen för över samtalet mellan tjejerna på viljan att byta sitt namn, och i samma veva avslöjar Carina Berg att tv-kollegan Felix Herngren tidigare hette Tobias. Och då kommer det fram att Carina Berg är lite inne på samma spår – för hon har aldrig velat heta just Carina.

– Ja, jag har ju velat byta mitt namn i hela mitt liv. Men det är ju ingen hemlighet. Jag heter ju som någon som röker Gula Blend, säger Carina Berg varpå Gynning tycker att det visst är fint, och att det passar henne att heta Carina. Men sedan skojar Carolina Gynning:

– Vill du heta Agneta istället?, vilket Carina Berg skriver under på.

– Ja, tänk vad kul.

Foto: TT

Annons