QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Här kan du boka en billig campervan för en äventyrlig helg på västkusten

25 aug, 2021 
Eld och mysig campervan
Åh vad man redan drömmer sig tillbaka till sommarens lediga dagar och äventyr. Men med Taliskers campervan kan du (billigt!) boka in det ultimata campingäventyret i höst!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
8 härliga hemestertipsBrand logo
8 härliga hemestertips

De två senaste somrarna har intresset för att turista inom Sveriges gränser fullkomligt exploderat. Som en följd har efterfrågan på campervans fått ett ordentligt uppsving. En campervan ger maximal frihet, möjlighet att besöka platser som få har besökt och samtidigt vara ett med naturen.

Mysig och toppinredd campervan, redo för äventyr

Därför har whiskyvarumärket Talisker nu tagit fram en toppinredd campervan för att inspirera och möjliggöra för människor att upptäcka den svenska naturen – och du kan boka den för en fullspäckad helg tillsammans med en vän.

Annons
vandring
Hösten är perfekt för vandring!

Whiskeyprovning, SUP och vandring

I paketet ingår naturupplevelser och aktiviteter på vackra västkusten. Bilen är utrustad med allt som kan tänkas behövas för en helg full av upplevelser, alltifrån mat och dryck till utrustning för roliga aktiviteter. På agendan står till exempel whiskyprovning, vandring längs Hallandsleden i Fiskebäckskil och SUP i Varberg.

Dessutom ingår middag för två på restaurang Brygghuset i Fiskebäckskil. I vanen finns också recept, ingredienser och verktyg för att laga mat på stormkök. Recepten är framtagna av kocken och matinspiratören Niki Sjölund.

Annons
kvinna på sup
Testa SUP i det sensommarvarma vattnet!

Taliskers campervan kan bokas under fyra helger i september – till en väldigt rimlig peng: 995 kr för hela helgen.

- Vi vet att intresset är stort, men att folk kan behöva en knuff i rätt riktning för att komma i väg. Med vår campervan-upplevelse sänker vi tröskeln ytterligare för de som är nyfikna på campingliv och vildmark. Precis lagom bekvämt och fyllt med roliga aktiviteter. Förhoppningsvis blir detta det första av många äventyr för de som bokar in sig, hälsar Tina Timm på Diageo/Talisker.

Foto: Talisker/TT

Annons