7 sanningar du skulle säga – om du bara vågade

Om du vågade säga allt...

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

De flesta av oss vill slippa bråk och jobbiga konfrontationer. Så det finns vissa saker som aldrig blir sagda, fast de ligger och skapar en tryckbomb inuti oss.

Vad skulle du säga till människorna i ditt liv, om du vågade? Kanske det här:

Till mamma: Jag vet att du serverar isterband varje gång vi kommer för att du tror det är din svärsons favoriträtt, men han tycker det smakar skosula – och det gör jag med.

Till svärmor: Det är härligt att du engagerar dig i dina barnbarn, men du behöver inte uppfostra dem – eller oss! Det sköter vi själva!

Till din man: Jag älskar dig väldigt mycket, men kan du snälla sluta småpussa mig på halsen – det känns som om en fluga landar om och om igen.

Till din syster: Jag vet att du tycker det är charmigt när er hund välter oss och snor mackor som vi lägger för nära bordskanten – men det gör inte jag! Uppfostra den, eller lås in den när vi kommer!

Till din kompis: Du är världens finaste, men om du inte snart slutar att nypa i ditt lilla, lilla magveck och klaga på din vikt så kommer jag att börja tugga fradga!

Till chefen: Jag hörde att min kollega fått större lönelyft än jag – du är medveten om att det är jag som gör större delen av hennes jobb, medan hon hänger på Facebook?

Till barnens lärare: Nej, problemet är inte mitt barn – det är att skolan inte ser till att de barn som behöver stöd och hjälp får det!

 

10 tydliga tecken på att du har blivit en tant

Hur mycket tant är du?

Läs också: 10 tydliga tecken på att du har blivit en tant

 

 

Redaktionens tips
Dela på: