QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

7 saker du känner igen om du är en tidspessimist

31 maj, 2017 
Är du den som alltid är tidig? Som alltid har med en bok eller ett korsord för att ha något att göra medan du väntar? Då kommer du att känna igen de här situationerna!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

1. När du är 45 minuter tidig till arbetsintervjun, eftersom bussen var inte var ett dugg sen och du har använt Google Street View för att veta EXAKT hur du ska gå och hur huset ser ut som du ska till.

via GIPHY

2. När du kommer till flygplatsen och inser att incheckningen inte öppnat ännu. Eftersom du är där tre timmar i förväg istället för en. Och du börjar genast leta efter självincheckning och bagage drop-bandet för att kunna gå genom säkerhetskontrollen och sätta dig vid gaten de sista 2,5 timmarna.

via GIPHY

3. Det pinsamma ögonblicket när du du är först till festen. Igen. Och inte fem minuter tidig utan tjugo minuter, minst. Polaren öppnar antagligen dörren i bara duschhandduken, och du åker på att göra snittarna – fast du är gäst.

via GIPHY

4. När du är tidig (som vanligt) och det är mitt i vintern. Knacka på alldeles för tidigt och erkänna ditt misstag – eller ta ett till varv runt kvarteret för att hålla värmen?

Annons

via GIPHY

5. Det står på biljetten att man ska vara på plats en kvart innan det börjar – så självklart är du där 45 minuter innan. Det är ju viktigt att vara tidig till att vara tidig…

via GIPHY

6. Alla dina polare tar vansinnigt lång tid på sig att göra sig klara – och ni har ju bordet om en timme! Och det tar säkert en kvart att gå dit!!!

via GIPHY

7. Du är den enda som kommer i tid (läs är tidig) och alla dina vänner är sena (kommer på utsatt tid). Det resulterar i att du får stå och vänta och verka obrydd och se dum ut i ett hörn där du inte är i vägen.

via GIPHY

8. När alla andra är i tid och ser fantastiska ut för att de hade tid att göra sig i ordning. Du ser själv ut som om du sminkat dig på bussen (vilket du har) för att vara på plats en halvtimme tidigt.

via GIPHY

Känner du igen dig? Du är inte ensam!

 

Människor som alltid kommer för sent är lyckligare

Fördelar med att vara sen jämt

Läs också: Människor som alltid kommer för sent är lyckligare

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons