Artikeln innehåller reklamlänkar

14 snygga adventsljusstakar för levande ljus

Räkna ner dagarna till julafton advent för advent och tänd ett ljus varje söndag. Vi har valt ut stilrena och snygga adventsljusstakar med levande ljus som inte bara höjer mysstämningen inför jul utan som även är dekorativa i fönstret eller på bordet.

Läs också: 10 snygga adventsstjärnor till julen 2017

Adventsljusstake Season från Georg Jensen (länk till Apprl) i guld. En riktig designklassiker som är snygg året om. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Noah i glas och metall för levande ljus från By On. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

Adventsljusstake Candelabra i polerad mässing från Skultuna (länk till Apprl). Tänd ett av de fyra ljusen för varje advent fram till jul. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Season från Indiska (länk till Apprl) som du själv kan dekorera med till exempel mossa. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Boris från Jotex (länk till Apprl) som går att hänga i fönstret eller ställa på bordet. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Läs också: 18 snygga och trendiga elljusstakar till julen 2017

Adventsljusstake Molucular från House Doctor (länk till Apprl) som är designad för att kunna byggas ihop med andra stakar från samma serie. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Stumpastaken från Born in Sweden (länk till Apprl). Designad i återvunnen aluminium. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

Svart adventsljusstake Lion från Ellos Home (länk till Apprl) i stilrent utförande. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Tangle från Stelton (länk till Apprl) i rund design och lackerad mässing. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Nattlight från Skultuna (länk till Apprl) i mässing. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Idun från Jotex (länk till Apprl) i marmor och mässing. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Magdalena från By On (länk till Apprl) för fyra levande ljus. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Elephant från Indiska (länk till Apprl) med dekorativa elefanter. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Adventsljusstake Glenndale från Jotex (länk till Apprl) som inspirerats av renhorn. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.