Artikeln innehåller reklamlänkar

14 snygga adventsljusstakar för levande ljus

Räkna ner dagarna till julafton advent för advent och tänd ett ljus varje söndag. Vi har valt ut stilrena och snygga adventsljusstakar med levande ljus som inte bara höjer mysstämningen inför jul utan som även är dekorativa i fönstret eller på bordet.

Läs också: 10 snygga adventsstjärnor till julen 2017

Adventsljusstake Season från Georg Jensen (länk till butik) i guld. En riktig designklassiker som är snygg året om. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Noah i glas och metall för levande ljus från By On. Läs mer och köp här (länk till butik).

Adventsljusstake Candelabra i polerad mässing från Skultuna (länk till butik). Tänd ett av de fyra ljusen för varje advent fram till jul. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Season från Indiska (länk till butik) som du själv kan dekorera med till exempel mossa. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Boris från Jotex (länk till butik) som går att hänga i fönstret eller ställa på bordet. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Läs också: 18 snygga och trendiga elljusstakar till julen 2017

Adventsljusstake Molucular från House Doctor (länk till butik) som är designad för att kunna byggas ihop med andra stakar från samma serie. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Stumpastaken från Born in Sweden (länk till butik). Designad i återvunnen aluminium. Läs mer och köp här (länk till butik).

Svart adventsljusstake Lion från Ellos Home (länk till butik) i stilrent utförande. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Tangle från Stelton (länk till butik) i rund design och lackerad mässing. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Nattlight från Skultuna (länk till butik) i mässing. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Idun från Jotex (länk till butik) i marmor och mässing. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Magdalena från By On (länk till butik) för fyra levande ljus. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Elephant från Indiska (länk till butik) med dekorativa elefanter. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Adventsljusstake Glenndale från Jotex (länk till butik) som inspirerats av renhorn. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

 

Utvald läsning