QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

12 saker alla kvinnor med stora bröst kan känna igen sig i

14 jun, 2017 
stora bröst – meloner
Stora bröst kan vara åtråvärt för många – men en plåga för de som bär dem. Här är 12 problem du definitivt upplevt om du är modell större upptill.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Många kvinnor med små bröst önskar inget annat än att ha större – medan flera av oss med mogna meloner på framsidan många gånger önskat klementiner…

För faktum är att en stor byst kan komma med stora problem, som många med mindre byst kanske inte har tänkt på.

Läs också: Därför är män galna i bröst

Här är 12 exempel på problem som du bara känner igen om du är storbystad – och då har vi ändå utelämnat eventuella ryggsmärtor!

 

1. Skjortor. Du har slutat köpa skjortor med knäppning hela vägen – för det är nästintill omöjligt att hitta en som inte glipar över brösten, men samtidigt inte är ett tält över midjan och magen. Och bara för att du har stora bröst behöver inte magen se större ut också!

2. Bröstrymning. Varje gång du tappar något eller ska knyta skorna och inte har en polotröja på dig. Du böjer dig framåt och riskerar att behagen ramlar ut ur urringningen och visas upp för ALLA i din närhet. Och ska du bada i bikini gäller det att hålla hårt i kuporna – och att dyka i vattnet är otänkbart!

Annons

Läs också: 5 saker du aldrig ska göra mot dina bröst

3. Shopping. Att hitta din bh-storlek i en vanlig butik är nästan omöjligt. Har du tur går det att beställa, men räkna inte med att den någonsin finns i lager.

4. Finkläder. Hur många gånger har det inte hänt att du sett en superfin klänning eller topp på provdockan – men när du tar på dig den själv ser det bara vulgärt ut. Allt fokus hamnar på brösten, som om möjligt ser ännu större ut i den bara medeldjupa urringningen.

via GIPHY

5. Formproblem. Du ser antagligen också lite vulgär ut i alla överdelar som är tajta – men onödigt stor ut i alla som inte är det…

6. Bh-måstet. Det kommer ofta forskning om hur hälsosamt det är att skippa bh:n. Det är dock inget alternativ för dig. Du skulle helst ha två bh:ar på dig om det gick, för att ha en chans att hålla allt på plats.

Läs också: Så påverkas dina bröst av att du sover med BH på

Annons

7. Träning. ”Det finns träningsbehåar för alla storlekar” heter det. Nåja, alla ”någorlunda normala” storlekar i alla fall. Det verkar vara mot tyngdlagen att få träna hårt utan de extra tyngderna som hänger och slänger. Silvertejp kanske?

via GIPHY

8. Sideboob. Sideboob är när linnet du har på dig är så urringat i armhålan att sidan av brösten ibland syns. Sexigt, tycker vissa. ”Varje linne jag har på mig”, tycker du.

9. Ögonkontakten. Du har hört någonstans att man ska ha ögonkontakt med den man pratar med, men ändå träffar du så många som fokuserar på ett helt annat par kroppsdelar. Och inte bara killar – många kvinnor blir lika förbluffade de!

via GIPHY

10. Krama de kortare. Att råka röra någon med sina bröst (säg på en trång buss eller tunnelbana) är obekvämt som det är. När det sen kommer till att kramas är det än mer oundvikligt – den första närkontakten den du kramar får kommer att vara med dina tuttar. Det värsta är att krama en kortare person – som kommer att behöva hålla andan för att överleva kramen.

Annons

Läs också: Därför ska du älska dina små bröst

11. Barn. Den något pinsamma situationen när du har ett barn i knät (ditt eller någon annans) och hen undrar om ditt bröst kommer att pipa roligt om man klämmer på det. Och ni sitter på finmiddag hos nya pojkvännens familj.

via GIPHY

12. Hållningen. Många tonårstjejer som plötsligt får stora bröst försöker dölja det med dålig hållning – något som lätt sitter i långt in i vuxen ålder. Och när du väl börjar jobba på att få en bra hållning är det lätt att du får ett aggressivt, plastigt utseende – helt tack vare boobsen.

via GIPHY

Det kanske är jobbigt ibland med stora bröst, men kom ihåg att din skönhet inte sitter i brösten – oavsett vilken storlek du har!

Foto: IBL

 

5 gånger brösten kan sabotera träningen

Läs också: 5 gånger brösten kan sabotera träningen

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons