QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

109-åriga Dagny Carlssons hälsning efter svåra tiden: ”Saknar ork”

23 jul, 2021 
109-åriga Dagny Carlssons hälsning efter svåra tiden: ”Saknar ork”
tt
109-åriga Dagny Carlsson befinner sig just nu på ett boende, efter att hon i maj blev inlagd på sjukhus. Efter det har hon inte kommit tillbaka till bloggandet. Nu skickar hon en hälsning till sina läsare.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
6 tips för att öka ditt välmående i pandeminBrand logo
6 tips för att öka ditt välmående i pandemin

Det har varit några tunga månader för bloggaren Dagny Carlsson, 109. Strax efter att hon firat sin 109-års dag i maj så blev hon tvungen att läggas in på sjukhus. Nu befinner hon sig på ett boende där hon blir omhändertagen.

Efter det har hon inte kommit tillbaka till sitt bloggande, utan bloggen har istället uppdaterats av hennes vän och kollega Elena Ström, som meddelat hur Dagny mår.

”Bloggandet är inte längre Dagnys första prioritet, men hon har inte tappat sin fina humor och sin livsglädje”, skrev Elena i början av juli och delade då också en nytagen bild på Dagny.

Dagny Carlssons hälsning till sina läsare

I det senaste inlägget får vi nu en personlig hälsning från Dagny Carlsson, men det är fortfarande inte hon som skriver, utan hälsningen har Elena skrivit ner.

Annons

”Hälsa alla att jag lever fast jag lider av brist på företagsamhet – sa hon. Jag skulle gärna vilja vara i farten men saknar ork. Jag har min dator och teven i rummet men tankarna fladdrar någon annanstans”, hälsar Dagny sina läsare.

I samma inlägg ställer Elena frågan till Dagny om hur hon ställer sig till att hon blir kallad för influencer och bloggare i media, och Dagny svarar:

”Influencer är en person med många följare, en som använder till exempel sin blogg för att skapa opinion. Jag är glad att jag har haft inflytande över vad människor tycker och tänker”.

Kommer inte att blogga på ett tag

Och i samma inlägg gör Elena klart att vi inte behöver vänta oss ett inlägg från Dagny på ett tag.

”Något nytt blogginlägg av Dagny lär inte komma den närmaste tiden, men jag kommer att uppdatera er om hur hon mår så ofta det går”.

Annons