109-åriga Dagny Carlssons glädjebesked efter tiden på sjukhus

109-åriga Dagny Carlssons glädjebesked efter tiden på sjukhus
5 snackisar från veckan som gått
1:9

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:9)

Slå på ljud

Strax efter att Dagny Carlsson fyllt 109 år, för drygt en månad sedan, så fick vi veta att hon fått eskort till vårdcentralen av hemtjänsten, på grund av att hon fått andningssvårigheter.

”Jag tror också att man fann mig så vissen att det blev ambulans till Danderyds geriatriska klinik. Där blev jag inlagd och undersökt”, förklarade hon på bloggen.

Efter tiden på sjukhus så meddelande hennes vän och presskontakt Elena att Dagny befann sig på ett korttidsboende.

”Många av er vill veta hur det är med Dagny efter sjukhusvistelsen. Jag vill uppdatera er i detta inlägg. Dagny har nu lämnat sjukhuset och befinner sig på ett korttidsboende. Väl där, ska hon försöka hämta nya krafter och repa sig. Hon får ta emot besök endast från släkt och de närmaste vännerna.”

Dagny Carlsson: ”Jag är frisk”

Men nu mår hon äntligen bra igen. Hennes presskontakt har skrivit ett nytt inlägg på Dagnys blogg, där hon meddelar att Dagny är pigg igen, och att hon hälsar sina läsare att hon är frisk.

”Jag har hunnit med två besök hos Dagny de senaste dagarna. Vid det första hade jag med mig en liten Saintpaulia till henne och konversationen tog genast riktning mot Midsommar. Idag hade vi andra samtalsämnen men hon ville först och främst hälsa till sina läsare med orden: ”Jag är frisk”. Titta själva på dagens bild, visst ser hon pigg ut?”, skriver Elena i inlägget och syftar på en nytagen bild på Dagny där hon ler.

”Hon kommer att blogga när och om hon orkar”

Elena påpekar även, till de som gärna vill läsa Dagnys inlägg och inte Elenas, att Dagny kommer att blogga om ork finns.

”Till er som ivrigt väntar på att läsa Dagnys egna inlägg i bloggen och blir besvikna att få information via andrahandsrapportering vill jag påminna om en sak: Dagny är hundranio år gammal, hon kommer att blogga när och om hon orkar och vill höra av sig”.

Utvald läsning