Annons

Viktcoachen: Nej, du har inte ”dålig karaktär”!

Misslyckas du med att leva hälsosamt och skyller på din bristande karaktär? Dags att tänka om! Viktcoachen Marie Tegnér berättar varför.
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Har du dålig karaktär…?
…eller är det brist på motivation? Hmm, tänker du kanske, vad är skillnaden?

Jo, jag hör ganska ofta människor säga att de har så svårt att lyckas gå ner i vikt för att de har dålig karaktär. Jag har funderat på det där en del… Har jag själv dålig karaktär eftersom jag ofta faller för frestelsen att äta sådant som jag inte borde? Eller ska jag anse att den är bra eftersom jag numera kan hålla min vikt någotsånär stabilt där jag vill ha den?

Nu har jag kommit fram till>>Läs hela inlägget här!

 

LÄS MER:

 

”Varför försvinner inte magen när jag går ner i vikt?”

Signaturen "Caijsa" undrar varför midjemåttet inte minskar trots att vikten gör det.

MåBra:s viktcoach Marie Tegnér har fått en fråga från Caijsa som gått ner 6 kilo, men inte märkt av någon skillnad på midjemåttet. Se vad hon svarar!
Läs mer: ”Varför försvinner inte magen när jag går ner i vikt?”

 

5:2-succé: ”Jag har tappat 11 kilo – och fått en helt ny livsstil!”

Helena Lunander har gått ner i vikt med hjälp av 5:2-klubben – och fått perfekta hälsovärden!

Helena Lunander hade inte svårt att gå ner i vikt, problemet var att hon alltid gick upp igen. Med hjälp av 5:2-klubben har hon äntligen hittat en livsstil som fungerar – och blivit 11 kilo lättare på kuppen!
Läs mer: ”Jag har tappat 11 kilo – och fått en helt ny livsstil!”

 

Mättande 5:2-recept med extra mycket protein!

5:2-recept med ett extra högt proteininnehåll ger större mättnadskänsla. Här är några av våra bästa recept!

Livsmedel rika på protein jämnar ut blodsockerkurvan och ger dig en större och mer varaktig mättnad än mat med mycket kolhydrater. Här är några av våra mest proteinrika 5:2-recept!
Läs mer: Mättande 5:2-recept med extra mycket protein!

 

Fler recept hos 5:2-klubben!

MåBra:s nya vikttjänst 5:2-klubben ger dig som medlem alla verktyg för att lyckas med fastan. Bakom tjänsten står MåBra, vår viktcoach Marie Tegnér samt hälsoprofilen Ola Lauritzon. Tillsammans har de skräddarsytt recept, fakta och värdefulla tips för dig som vill hitta formen via korttidsfasta. Marie och Ola chattar löpande med tjänstens användare och förser 5:2-klubben kontinuerligt med nytt innehåll.

Klicka här för att komma dit!

 

52-logotyp

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar