Annons

”Varför knastrar och knarrar mitt knä?”

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Är knakande knän en signal på överdriven träning? Det undrar en MåBra-läsare – vår personliga tränare svarar.

”Jag har problem med mitt ena knä, speciellt när jag går uppför trappor, men inte nerför. Håller jag handen på knät och böjer det känner jag att det ”hoppar” och rör sig i knäskålen. Jag har inte ont och har inte skadat mig. Jag springer några gånger i veckan och tränar också aerobics med vissa hoppmoment…” skriver signaturen MåBra-läsare

Katarina Woxnerud svarar:
”Du kan lugnt träna vidare trots att det knäpper och knakar i knät. Det är ingen fara att motionera så länge det inte gör ont. Att det knakar beror oftast på att brosket…
Läs mer »

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar