Annons

”Varför får jag huvudvärk när jag joggar?”

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Tillhör du dem som måste avbryta träningspasset på grund av sprängande huvudvärk? MåBra-läsaren Karin är en av många som lider av problemet, här får hon hjälp av vår personliga tränare Katarina Woxnerud!

Ibland kan joggning leda till huvudvärk

"Hur blir jag av med huvudvärken som jag får när jag tränar?" undrar Karin.

”Jag kan få en tröttsam huvudvärk timmarna efter att jag har sprungit. I vanliga fall har jag inga problem med huvudvärk och har aldrig haft migrän. Jag styrketränar också men då känner jag ingenting. I samband med styrketräningen cyklar jag en halvtimme på motionscykeln utan problem. Vad är det med joggningen som ger mig ont? ”

Karin

Läs Katarina Woxneruds svar här!

BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar