Annons

”Vågar jag ta sömnpiller?”

artiklar | recept
Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Annons


Annons

Missa inte vår digitala expertpanel, där mängder av läsarfrågor får svar från våra experter inom psykologi, träning, kost och samlevnad. Här undrar Ewa hur hon ska förhålla sig till sömntabletter. Läkaren Gunilla Hasselgren hjälper henne.

"Jag är rädd för att bli beroende", skriver läsaren Ewa om sömntabletter.

”När något händer, en kris, för mycket stress, någon sagt något elakt, ett gräl hemma, så går det genast ut över min nattsömn. Då skulle jag önska att jag hade sömntabletter hemma så att jag fick sova och hämta krafter för att ta itu med problemen nästa dag i stället för att ligga och älta och orora mig.

Men vågar jag ta sömnpiller? Är rädd för att bli beroende. Finns det sömntabletter som man inte blir beroende av?”

Ewa

Läkaren Gunilla Hasselgren svarar här

BILD: Thinkstock

Dela
Tweeta
Maila
Annons

Annons
Annons
Annons
Allt om trötthet

Laddar